USR despre incendiul de la Infecțioase: „La debutul pandemiei, deputatul nostru Stelian Ion a solicitat public demisia doamnei Manager”

Consilierii USR PLUS au trimis un comunicat de presă referitor la incendiul de la Spitalul de de Boli Infecțioase din Constanța.

„Înainte de orice transmitem condoleante familiilor indoliate si tarie celor care au avut de suferit in tragicul eveniment.
De-a lungul timpului, noi, la USR PLUS, am cerut in repetate randuri demiterea echipei de management pentru lipsa de transparenta, comunicare indoielnica si management neperformant. La debutul pandemiei, deputatul nostru Stelian Ion a solicitat public demisia Dnei Manager. Ulterior spitalul s-a confruntat cu grave lipsuri in timpul primului val pandemic.
Nu dorim sa legam evenimentul de azi de performanta conducerii si asteptam rezultatele organelor de ancheta.
Consilierii USR PLUS au prioritizat mereu solicitarile pe partea de cheltuieli de sanatate si tot ce a sosit in Consiliul Local a fost aprobat. Nu cunoastem masura in care diverse solicitari au fost sau nu sortate, au fost sau nu prioritizate, inainte ca acestea sa ajunga la Consiliul Local.”, a declarat Dumitru Cargheorghe, președintele USR Plus Constanța.

Useriștii consideră ca „orice investitie in sistemul de sanatate, mai ales in contextul in care ne regasim, trebuie prioritizat din fondurile financiare aflate la dispozitie in regim de urgenta si nu sa asteptam implementarea unor diverse proiecte care pot trena o perioda mai indelungata, ca principiu general.”

Articole similare:

Preşedintele României: „Astăzi, din păcate, statul român a eşuat în misiunea sa fundamentală de a-şi proteja cetăţenii”

Tragedia din Constanța, reflectată de principalele agenții de presă din lume

Felix Stroe: „Conducătorii din domeniul Sănătății știau DE ZECE LUNI de deficiențele din Spitalul de Boli Infecțioase Constanța”

Pacienții de la Spitalul de Boli Infecțioase, mutați în alte spitale

Arhiepiscopia Tomisului: „Sufletele celor decedați în tragicul eveniment vor fi pomenite de către IPS Teodosie”

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Cum arată secția de Terapie Intensivă a Spitalului de Boli Infecțioase Constanța după incendiu

Fri Oct 1 , 2021
Primele imagini cu Secţia ATI de la Spitalul din Constanţa arată că încăperea a fost distrusă de flăcări. Surse judiciare au declarat, pentru „Adevărul“, că se merge pe mai multe ipoteze privind cauzele care au dus la izbucnirea incendiului, primele informaţii arătând că ar fi vorba despre o priza defectă. […]