USR explică de ce trebuie demis primarul PSD din Agigea

USR a publicat, pe pagina națională de Facebook a partidului, un mesaj referitor la referendumul pentru demiterea primarului din Agigea, Cristian Maricel Cîrjaliu, membru în conducerea PSD.

Reprezentanții partidului anunță că semnăturile adunate de colegii lor din USR PLUS Agigea pentru organizarea unui referendum de demitere al primarului PSD Maricel Cîrjaliu au fost validate de AEP și de Direcția de Evidență a Persoanelor.

Tot ei pun întrebarea „De ce trebuie demis primarul PSD din Agigea?” și oferă răspunsul:

„În septembrie, la momentul depunerii semnăturilor, Maricel Cîrjaliu nu mai convocase Consiliul Local al comunei Agigea de nouă luni, deși legea prevede că trebuie convocată cel puțin o ședință pe lună. A recurs la această măsură din răzbunare, fiind nemulțumit de faptul că un consilier local USR, Gabriel Ciobanu, a fost votat viceprimar în detrimentul unui consilier PSD.Primarul PSD Maricel Cîrjaliu, aflat la al patrulea mandat de primar al comunei Agigea, este trimis în judecată pentru abuz în serviciu, pentru un prejudiciu de aproape 4 milioane de euro. La alegerile locale din 2020, Cîrjaliu a câștigat alegerile cu doar 31 de voturi în plus față de candidatul USR, Gabriel Ciobanu, un tânăr economist de 34 de ani, care a intrat în politică din dorința de a schimba în bine viața comunității în care trăiește.”

Postarea a strâns circa 600 de like-uri în primele două ore, dar și zeci de distribuiri.

Zen Residence
energia residence

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

NEVERSEA despre „Ziua culturii invizibile”

Sat Jan 15 , 2022
Echipa NEVERSEA a transmis un mesaj cu ocazia Zilei Culturii Naționale, adresat în special guvernanților. Reprezentanții celui mai mare festival din Constanța spun că, probabil, România este singura țară din lumea civilizată care nu a oferit niciun fel de compensație justă pentru faptul că a luat complet pentru aproape 2 […]