USR face un parc în Faleză Nord

Proiectul USR, care prevede realizarea unui parc în cartierul Faleză Nord din Constanța, prinde contur.

Proiectul USR, care prevede realizarea unui parc în cartierul Faleză Nord din Constanța, prinde contur.

Reprezentanții partidului au declarat că a fost semnat contractul pentru realizarea Studiului de Fezabilitate destinat parcului. Acesta se va întinde pe o suprafaţă de 11.500 de metri pătrați (între zona Santa Maria Bay și ansamblul de blocuri Spectrum) și este unul dintre cele mai importante proiecte propuse și inițiate de consilierii locali USR Constanța.

„Este o nouă etapă importantă din concretizarea proiectului după ce, în luna februarie, Studiul de Fezabilitate fusese inclus prin vot în Bugetul Local pentru 2022. Construirea parcului din Faleză Nord nu doar că le oferă constănțenilor o zonă verde pe o suprafață considerabilă, cu spații de recreere moderne, ci scapă faleza de la distrugere și de lăcomia rechinilor imobiliari și a retrocedărilor dubioase.”, au precizat reprezentanții USR Constanța.

Unul dintre consilierii municipali USR, Mihai Ochiuleț, a mărturisit, într-un comentariu pe Facebook, că o persoană din apropierea primarului Vergil Chițac „dorea altceva acolo”, nu un parc.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Incident grav în Agigea: un mal de pământ s-a prăbușit peste un muncitor

Fri Sep 16 , 2022
Un incident grav s-a produs vineri în Agigea: un mal de pământ s-a prăbușit peste un muncitor care efectua lucrări cu un utilaj la rețeaua de canalizare din localitatea Agigea, strada. N. Titulescu. la fața loculu intervine Detașamentul Port al ISU cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă, […]