USR-iștii constănțeni, vizită de lucru în frumosul Strasbourg

O parte din liderii USR Constanța au ajuns recent în frumosul oraș francez Strasbourg. Au fost acolo pentru a vizita Parlamentul European.

Senatorul Remus Negoi a anunțat acest lucru și a postat câteva fotografii pe pagina sa de Facebook. A precizat că invitația a venit de la colegul său, europarlamentarul Vlad Gheorghe.

„Am avut întrevedere şi cu viceprimarul din Strasbourg, o tânără foarte energică şi implicată. Foarte deschisă, comunicativă, am discutat aproape o oră despre ce înseamnă o guvernare locală cu adevărat pentru oameni.”, a declarat Remus Negoi.

În fotografiile postate, acesta este însoțit de Petre Enciu, vicepreședinte al Consiliului Județean Constanța, Florin Cocargeanu, viceprimar al municipiului Constanța, și Mirela Garip, consilier municipal în Constanța.

Pentru că Strasbourg este un oraș turistic, senatorul Remus Negoi a postat o fotografie și cu un restaurant celebru, Académie de la Bière, situat în piața centrală a orașului, numită Petite France.

Restaurantul este relativ nou, din 1986. Piața Petite France este centrul turistic plin de viață al orașului, cunoscut pentru străzile sale pietruite, canalele și casele cu structură de lemn bine conservate, cum ar fi Casa Tanners, construită în 1572.

Sursă foto: Facebook/Remus Negoi

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Acesta este locul fără care Constanța ar fi fost o biată comună

Wed Nov 23 , 2022
În imaginea de mai sus este unul dintre cele mai importante locuri din Constanța. Fără el, nici orașul, nici județul nu ar fi fost ce sunt. Ceea ce vedeți este intrarea în portul Constanța, străjuită de cele două diguri de larg. Toate navele care ajung în portul Constanța intră pe […]