USR-iștii constănțeni, vizită de lucru în frumosul Strasbourg

O parte din liderii USR Constanța au ajuns recent în frumosul oraș francez Strasbourg. Au fost acolo pentru a vizita Parlamentul European.

Senatorul Remus Negoi a anunțat acest lucru și a postat câteva fotografii pe pagina sa de Facebook. A precizat că invitația a venit de la colegul său, europarlamentarul Vlad Gheorghe.

„Am avut întrevedere şi cu viceprimarul din Strasbourg, o tânără foarte energică şi implicată. Foarte deschisă, comunicativă, am discutat aproape o oră despre ce înseamnă o guvernare locală cu adevărat pentru oameni.”, a declarat Remus Negoi.

În fotografiile postate, acesta este însoțit de Petre Enciu, vicepreședinte al Consiliului Județean Constanța, Florin Cocargeanu, viceprimar al municipiului Constanța, și Mirela Garip, consilier municipal în Constanța.

Pentru că Strasbourg este un oraș turistic, senatorul Remus Negoi a postat o fotografie și cu un restaurant celebru, Académie de la Bière, situat în piața centrală a orașului, numită Petite France.

Restaurantul este relativ nou, din 1986. Piața Petite France este centrul turistic plin de viață al orașului, cunoscut pentru străzile sale pietruite, canalele și casele cu structură de lemn bine conservate, cum ar fi Casa Tanners, construită în 1572.

Sursă foto: Facebook/Remus Negoi


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Acesta este locul fără care Constanța ar fi fost o biată comună

mie nov. 23 , 2022
În imaginea de mai sus este unul dintre cele mai importante locuri din Constanța. Fără el, nici orașul, nici județul nu ar fi fost ce sunt. Ceea ce vedeți este intrarea în portul Constanța, străjuită de cele două diguri de larg. Toate navele care ajung în portul Constanța intră pe […]

V-ar putea interesa și: