USR Mangalia a sesizat Instituția Prefectului

Uniunea Salvați România (U.S.R.) – filiala locală Mangalia a atacat, prin plângere prealabilă la Primăria Mangalia și sesizare la Instituția Prefectului, Hotărârea de Consiliu Local nr. 180 din 25.09.2019, care prevede ca amenzile judiciare aplicate de către instanțele de judecată primarului municipiului, membrilor Consiliului Local Mangalia, funcționarilor publici și personalului contractual din aparatul de specialitate al primarului municipiului să fie achitate din bugetul de venituri și cheltuieli al municipiului Mangalia.

„Menționăm că, în cazul în care aceasta hotărâre, profund ilegală și imorală, nu va fi revocată de către organele sesizate, va fi atacată în contencios administrativ”, au declarat reprezentanții USR Mangalia.

Mai jos aveți un articol în care puteți afla de la ce a plecat totul.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

VIDEO Conflict în Medgidia, forțele speciale au fost prezente „preventiv”

Wed Oct 2 , 2019
Polițiștii din Medgidia au intervenit în aceasta seară pentru aplanarea unui conflict în municipiu. Evenimentul s-ar fi produs pe fondul unei șicanări în trafic, care ar fi pornit din zona Berărie și s-a terminat odată cu intervenția polițiștilor. Mai exact, un echipaj de Poliție, aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu, […]