USR Mangalia a sesizat Instituția Prefectului

Uniunea Salvați România (U.S.R.) – filiala locală Mangalia a atacat, prin plângere prealabilă la Primăria Mangalia și sesizare la Instituția Prefectului, Hotărârea de Consiliu Local nr. 180 din 25.09.2019, care prevede ca amenzile judiciare aplicate de către instanțele de judecată primarului municipiului, membrilor Consiliului Local Mangalia, funcționarilor publici și personalului contractual din aparatul de specialitate al primarului municipiului să fie achitate din bugetul de venituri și cheltuieli al municipiului Mangalia.

„Menționăm că, în cazul în care aceasta hotărâre, profund ilegală și imorală, nu va fi revocată de către organele sesizate, va fi atacată în contencios administrativ”, au declarat reprezentanții USR Mangalia.

Mai jos aveți un articol în care puteți afla de la ce a plecat totul.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

VIDEO Conflict în Medgidia, forțele speciale au fost prezente „preventiv”

mie oct. 2 , 2019
Polițiștii din Medgidia au intervenit în aceasta seară pentru aplanarea unui conflict în municipiu. Evenimentul s-ar fi produs pe fondul unei șicanări în trafic, care ar fi pornit din zona Berărie și s-a terminat odată cu intervenția polițiștilor. Mai exact, un echipaj de Poliție, aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu, […]

V-ar putea interesa și: