USR nu este de acord ca parcarea în Mamaia să fie gratuită numai noaptea. Va propune să fie fără plată și ziua

Consilierii USR vor susţine suspendarea totală a plăţii parcărilor în staţiunea Mamaia în acest sezon estival, au anunțat aceștia, ca replică la propunea primarului Chițac, care dorește ca parcarea să fie gratuită numai între orele 22.00 și 08.00.

„În şedinţa extraordinară anunţată de domnul primar Vergil Chiţac vom depune un amendament în acest sens. Dat fiind contextul actual şi având în vedere că, în general, preţurile au explodat, considerăm că este o măsură de bun-simţ, ancorată la realitatea economică a ţării, menită să vină şi în sprijinul turismului din Constanţa. Atât cât se mai poate.”, au precizat aceștia.

USR-iștii spun că primarul Chiţac a venit „de nicăieri” cu propunerea de gratuitate pe timp de noapte în Mamaia datorită presiunii mediatice şi după ce, bineînţeles, a aflat despre decizia asupra tarifelor de parcare de la Mangalia.

„Dacă ar fi urgentat punerea în consultare publică a relgulamentului parcărilor în varianta finală, aşa cum a fost propus de consilierii USR şi PNL, acum cu siguranţă nu mai eram în situaţia de faţă. Nu a făcut-o, a preferat să ţină regulamentul la sertar, să declare în presă că tarifele exagerat de mari sunt „o cutumă europeană“, iar acum pozează în salvator al situaţiei ridicole şi triste pe care el însuşi a creat-o. Aşteptăm cu mare interes şedinţa extraordinară anunţată de domul primar.”, au mai spus aceștia.

Și PSD susține parcarea gratuită în Mamaia în acest sezon estival.

PNL nu și-a exprimat punctul de vedere.

Vă recomandăm și:


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Un avion s-a prăbușit în apropiere de insula Thassos, Grecia

Dum iul. 17 , 2022
Un avion cargo s-a prăbușit sâmbătă seara în apropiere de insula Thassos din Grecia. Toate cele opt persoane aflate la bord au murit. Epava avionului, un Antonov An-12, urma să fie examinată de o dronă, serviciile de urgenţă neputându-se apropia de locul impactului din cauza încărcăturii periculoase transportate de avion. […]

V-ar putea interesa și: