USR-Plus și Alianța Național Țărănistă au făcut primul pas concret pentru a trimite PSD în concediu

Romeo Stavăr Verge, PLUS, Tudorel Chesoi, Alianța Național Țărănistă și Ion Stelian, USR (de la stânga la dreapta) în timpul conferinței de presă în care s-a făcut un nou apel pentru unificarea dreptei în Constanța
Romeo Stavăr Verge, PLUS, Tudorel Chesoi, Alianța Național Țărănistă și Ion Stelian, USR (de la stânga la dreapta) în timpul conferinței de presă în care s-a făcut un nou apel pentru unificarea dreptei în Constanța

USR-Plus și Alianța Național Țărănistă au organizat luni, 6 iulie, o conferință de presă cu caracter simbolic: este prima conferință comună a unor forțe de dreapta care vor să dea jos PSD din administrația constănțeană.

„Este o conferință în premieră. Dăm un semnal către toate partidele de dreapta, pentru a face o alianță puternică în Constanța, astfel încât să trimitem PSD în concediu peste foarte scurt timp și pentru o foarte lungă perioadă”, a spus deputatul Stelian Ion.

Acesta a precizat că a a avut o „discuție foarte bună” cu președintele Alianței Național Țărăniste, cu care are foarte multe lucruri în comun, dar și dorința de a încheia o astfel de alianță.

„În orașul Constanța este nevoie neapărat de o unitate a dreptei, pentru că orașul Constanța, orașul nostru, a fost pur și simplu abandonat. Are o culoare gri închis, are o stare de spirit tristă, care ne face și pe noi să fim triști. Foarte multe orașe din România ne-au luat-o înainte. Constănțenii și-au pierdut mândria. În afară de borduri de marmură, eventual de câteva trotuare făcute, în Constanța noastră, de zece ani de zile, de când conduce domnul primar Făgădău, în calitate de viceprimar și primar, nu se cunoaște nimic.”, a declarat Tudorel Chesoi.

Tudorel Chesoi a reiterat mesajul către toate forțele de dreapta de a crea o Constanță frumoasă, de care să fim mândri din nou.

„În calitate de președinte al Alianței Național Țărăniste, fac un apel, în special la PNL, dar și la celelalte partide de dreapta, să facem o alianță puternică de dreapta în Constanța, pentru că numai o majoritate consolidată va putea revoluționa și reforma Constanța”, a mai spus liderul țărănist.

Acesta a vorbit și despre numeroasele proiecte pe care le-a inițiat de-a lungul mandatului de consilier din perioada 2012 – 2016, referindu-se în special la proiectul său de suflet: reducerea prețului gigacaloriei la circa 100 de lei, prin eliminarea actualului CET din ecuația încălzirii centrale din Constanța.

Partidul PLUS a fost reprezentant de Romeo Stavăr Vergea, candidat la funcția de consilier local în municipiul Constanța. Și acesta a declarat că o alianţă de dreapta ar putea duce la câştigarea administraţiei publice locale.

Stelian Ion a afirmat că o decizie privind o alianță de dreapta trebuie luată până la finele lunii iulie.


Leave a Reply

Your email address will not be published.