USR și PNL își bat joc de propriul electoral. Negociază Constanța pe Facebook

Ce se întâmplă zilele acestea în politica din Constanța este bizar și trist.

USR a anunțat, printr-o postare pe Facebook și un email, că vrea să negocieze cu forțele de dreapta și cere, nici mai mult, nici mai puțin, să îi fie susținut candidatul la funcția de primar.

Solicitarea a primit răspuns de la președintele PNL, Bogdan Huțucă. Tot pe Facebook!

Acesta este nivelul opoziției din Constanța: contre online, nu discuții corecte, concrete și eficiente la masă. În timpul acesta, PSD tace și face. Puțin, mult, bine, prost, face. Electoratul PSD este stabil și disciplinat, cel de dreapta este, iată, divizat și încrâncenat. Să nu ne mire rezultatele din toamnă, de la locale. În acest condiții, Decebal Făgădău are prima șansă. Da, vorbim despre omul care a promis 40 de lucruri și care nu a făcut mai nimic din toate acestea! Le puteți citi pe toate mai jos.

Sau poate cei de la Pro România (adică foști PSD-iști) au dreptate și totul e un blat pentru ca PSD să câștige în Constanța tot ce dorește.

Iată răspunsul președintelui PNL Constanța, Bogdan Huțucă.

„Negociere sau invitație la împărțit funcții? Pe 10 martie, PNL Constanța a lansat o invitație partidelor de dreapta, în ideea de a ne așeza la aceeași masă, pentru a putea recâștiga și a reconstrui Constanța. Au trecut aproape 3 luni de la această invitație. Atunci, spuneam că este momentul ca toți liderii de dreapta din Constanța să conștientizeze situația critică în care ne aflăm și să ne punem eforturile la comun pentru Constanța. Toți constănțenii așteaptă de la noi un proiect comun, responsabilitate, viziune, asumare, nu orgolii și competiții, care doar ar favoriza PSD-ul. Sunt surprins de atitudinea publică a celor de la USR, pentru că răspund la o întrebare cu o altă întrebare și pare o tactică de comunicare. Reamintim că noi, cei din Partidul Național Liberal, am inițiat negocierile, în urmă cu trei luni și, chiar dacă acestea au fost puse pe pauză de pandemia de COVID-19, asta nu înseamnă că vreo secundă această invitație nu a rămas deschisă.Această invitație a dumneavostra, colegi de la USR, este una la negocieri sau este o invitație să împărțim funcții? Vreți să ne așezăm la aceeași masă și să discutăm ce putem face împreună pentru Constanța? Vreți să evaluăm ce resurse are fiecare organizație și ce experiență are fiecare membru al acestei organizații, astfel încât să ajungem la cea mai bună formulă pentru o echipă puternică, în care să primeze experiența? Sau vreți să capitalizați câteva titluri de presă cu această invitație? Obiectivul nostru este să redăm Constanța constănțenilor, nu să publicăm mail-uri. Noi vrem să discutăm proiecte, nu funcții. Noi credem în oameni pregătiți și în principii. Suntem deschiși să continuăm discuțiile din martie și sperăm că profesionalismul va fi principiul cu care dreapta va reconstrui Constanța.”

Pe lista candidaților la primărie se mai află Mircea Dobre, fost pesedist de frunte, și, probabil, Claudiu Palaz, aliatul PSD din ultimii patru ani.

Trist oraș.Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Impozitarea pensiilor speciale, contestată la Curtea Constituțională

joi iun. 18 , 2020
Înalta Curte de Casație și Justiție a decis să sesizeze Curtea Constituțională pentru Legea privind impozitarea pensiilor speciale și pentru proiectul de lege care prevede că nu beneficiază de liberare condiţionată condamnaţii care execută pedepse pentru omor, viol, corupere sexuală a minorilor, tâlhărie calificată sau exploatarea cerşetoriei. În ceea ce […]
curtea constitutionala

V-ar putea interesa și: