„USR-ul e praf la comunicare, praf la management, praf la resurse umane, praf la mediere, praf la asumare și în general praf la politică”

Valeriu Nicolae, activist, jurnalist, scriitor, cetățeanul european al anului 2013, un apropiat al lui Dacian Cioloș și fosr membru PLUS, a făcut azi o descriere acidă a USR.

„Hai să-mi pun bula în cap. Nu știu dacă să mă stric de râs sau să încerc mai bine cu o teslă. Terminați mă cu liderii care cu mânuțele lor dibace pot salva partidul. Pot să salveze un rahat! Înlocuirea liderului mesianic de la Bruxelles cu Mesiah cu ranga nu o să ajute la nimica. Dacă aveți chef să mai distrugeți încă un om asta e calea sigură. Oricât de deștept, de bine intenționat, de șmecher de ce vreți voi ar fi un lider tot nu are cum să rezolve mare lucru. USR-ul e praf la comunicare, praf la management, praf la resurse umane, praf la mediere, praf la asumare și în general praf la politică. Singurele lucruri unde stă senzațional sunt aroganță, misecuvenism și individualism la nivelul conducerii și așteptările super exagerate ale membrilor de la oricine altcineva dar nu de la ei sau de la cei pe care îi slăvesc.”, a scris acesta, pe pagina sa de Facebook.

Valeriu Nicolae afirmă că orice firmă mare care trece printr-o problemă de acest fel este sfătuită la fel.

„E nevoie de o echipă mare, una cu experiență pe bune capabilă să înțeleagă că fără niște indicatori de performanță serioși nu ai cum să construiești succes. Și nici un partid care se declară meritocratic. O echipă construită pe merit și experiență și nu pe tupeu, tabere sau ego. USR-ul nu poate să aibă tipul de organizare al PSD, PNL și UDMR care sunt structuri semimafiote chitite pe îmbogățire și pe controlul justiției pentru a evita pușcăria. În general ăia sunt niște mafioți oribili care tranzacționează bani, glorie și orice altceva e nevoie pentru siguranța că ei și rudele lor se pot îmbogăți în continuare cu impunitate.”, a precizat.

Ca să fiu cât se poate de clar, a spus negru pe alb:

„Eșecul USR nu este doar eșecul liderilor ci și eșecul membrilor USR și o bună parte a simpatizanților care au niște așteptări super exagerate de la liderii partidului în timp ce majoritatea zdrobitoare a domniilor lor se scarpină elegant în dos și se văicăresc pe la colțuri. Sigur că sunt și excepții, lor îmi cer scuze pentru cele de mai sus.”

Concluzia sa:

„O echipă managerială bună e soluția, nu Mesiah. Și ce mi se pare șocant e că nimeni, bre, nimeni dintre parlamentarii, vedetele și conducerea USR-ului nu zice că a greșit și își cere scuze votanților de care direct sau indirect și-au cam bătut joc.”

Vă recomandăm și: Valeriu Nicolae: AbURiști de succesuri – CT100.ro

Sursă foto: Facebook

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

George Simion, liderul AUR, a ales un hotel de 5 stele în Spania

Sat Feb 5 , 2022
George Simion a fost dat afară din adunarea suveraniștilor de la Madrid. Liderul AUR este acuzat că a mințit când a susținut că reprezintă România la summit împreună cu PNȚCD, scrie G4Media. În articol, Simion spune că a stat la hotelul VP Plaza España Design. Este un hotel de lux, […]
george-simion-hotel