USR vrea să extindă un proiect de suflet al lui Radu Mazăre

USR Constanța a solicitat bani de la bugetul de stat pentru a extinde unul din proiectele de suflet al fostului primar, Radu Mazăre.

Este prelungirea traseului telegondolei din stațiunea Mamaia.

Useriștii au depus un amendament la buget pentru ca traseul să fie continuat spre partea de nord a stațiunii.

Telegondola a fost lansată cu pompă în 2004 de Radu Mazăre, în prezența liderilor PSD ai vremii. Invitați speciali au fost Miron Mitrea, pe atunci ministrul transporturilor, și Nicușor Constantinescu.

S-a confruntat cu probleme financiare pe parcurs.

„Nu ştiu dacă telegondola şi-a scos banii. Eu am făcut telegondola ca atracţie turistică. Lucrurile trebuie privite întotdeauna unitar. Nu întotdeauna fiecare lucru în sine este eficient. Când am băgat bani în telegondolă, ştiam că nu bag banii ca să fac un profit, că nu era neapărat o afacere. Nu toate investiţiile făcute de Primărie trebuie privite ca afaceri. Spre exemplu când am făcut pasarela în mare. Ea în sine nu e o afacere, în schimb am făcut mai multe puncte de atracţie pentru turişti. Am gondolă, am pasarelă, am AquaMagic şi aşa mai departe.”, spunea Mazăre în 2013.

În ultimii ani, Telegondola Mamaia SRL a fost pe profit. În 2021, a avut o cifră de afaceri de 4.510.028 lei și un profit de 1.726.941 lei.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Un comentariu la “USR vrea să extindă un proiect de suflet al lui Radu Mazăre

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Fascinanta poveste de viață a directorului de bancă devenit călugăr

lun dec. 12 , 2022
Povestea directorului de bancă devenit călugăr este tema ediției din 12 decembrie 2022 a emisiunii „Fără Mască”, moderată de Mihai Petre la Tomis TV. Emisiunea a fost intitulată: „Pe drumul mântuirii – de la bancă la mănăstire.” Cum, când și de ce domnul Ion Dan a devenit monahul Ilarion, ce […]

V-ar putea interesa și: