Utilități Publice Cernavodă SRL vrea să achiziționeze campanii de informare online

Utilitati Publice Cernavoda S.R.L.

SC Utilități Publice Cernavodă SRL, societate care are ca acționat Consiliul Local Cernavodă, vrea să achiziționeze servicii de informare și campanie media online: radio, TV, ziare.

Anunțul de consultare a pieței a fost publicat pe 7 ianuarie, data limită de depunere a ofertelor este 8 ianuarie.

„In vederea notificarii populatiei asupra avariilor la reteaua de distributie de termoficiare, angajari, notificari diverse, etc, sunt necesare serviciile a cel putin un post Radio, un post Tv si un ziar.”, se arată în anunț.

Doritorii trebuie să depună oferte de tip abonament lunar.

Depunerea de oferte se va face pe email scupcsact@yahoo.ro.

De asemenea, firma vrea să schiziționeze și serviciil de spalatorie auto, pentru 10 autoturisme, 2 buldoexcavatoare, 1 autoutilitara. De asemenea, ofertele se pot depune numai până pe 8 ianuarie.

S.C. Utilitati Publice Cernavoda S.R.L. a fost infiintata la data de 15.10.2010 prin Hotararea Consiliului Local Cernavoda, prin HCL 178 / 2010 avand ca unic asociat (actionar) Consiliul Local Cernavoda. 

Serviciul centralizat de alimentare cu energie termica din orasul Cernavoda, face parte din sfera serviciilor comunitare de utilitati publice si cuprinde totalitatea activitatilor privind distributia si furnizarea energiei termice, desfasurate la nivelul orasului Cernavoda sub conducerea, coordonarea si responsabilitatea administratiei publice locale in scopul asigurarii energiei termice necesare incalzirii si prepararii apei calde de consum pentru populatie, institutii publice, obiective social-culturale si operatori economici.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Constanța 100% pe Facebook printr-un Like mai jos:
Constanta-financiara-sigla-jpg
sprijina-jurnalismul-independent

Leave a Reply

Your email address will not be published.