V-ați plătit parcarea? Confort Urban vă verifică

Am auzit, în ultima vreme, mai mulți constănțeni care spun că n-ar trebui să plătim parcarea prin SMS, pentru că regulamentul este contestat. Nu-i ascultați. Da, regulamentul este atacat în instanță, dar este în vigoare! Judecătorii nu s-au pronunțat încă, în niciun fel.

În imaginea de mai sus am surprins angajați ai Confort Urban care verificau, în data de 17 ianuarie 2022, dacă șoferii care au parcat pe bulevardul Regina Elisabeta își achitaseră taxa. Procedura este simplă: cu un dispozitiv electronic citesc numărul mașinii și află pe loc dacă s-a plătit sau nu.

Mașina cu care au ajuns este inscripționată cu „Control parcări”.

Vă reamintim, parcarea în Constanța se poate achita prin SMS sau aplicație de mobil, prin abonament, pentru zonele 1 și 2, sau prin tichete răzuibile.

Vă recomandăm și:


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

2 thoughts on “V-ați plătit parcarea? Confort Urban vă verifică

  1. Noaptea, lucreaza cel mai mult … cf zicalei „noaptea, ca hotii” ! Soveja, Mircea si lista strazilor pe unde i-am tot vazut la ceas de seara este lunga ! Ziua, sunt timizi … i-ar alunga populatia cu pietre !!!

    1. Ne.am rupt masunile din cauza unor incompetenti eu nu inteleg de ce nu se asfalteaza din moment ce ai decopertat ce mai asteptati sa ne asfalteze extraterestrii sunteti anormali dati.va refres la creier si faceti ceva ca nu se mai poate …….

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Turkish Airlines zboară din Constanța la prețuri promoționale, dar la ore neconvenabile

lun ian. 17 , 2022
Ați observat, probabil, că un bilet de avion este mai scump atunci când orele de zbor sunt mai bune. De pildă, vă va costa mai puțin dacă aeronava decolează la 6 dimineață spre Paris, ca să iau un singur exemplu, decât dacă decolează la ora 12.00. Personal, când zbor undeva […]

V-ar putea interesa și: