Va fi aglomerație în vămi. Sfaturile poliției de frontieră

Punctul de trecere a frontierei Vama Veche. Sursă foto: arhivă CT100.ro

Azi, 05.06.2023, polițiștii de frontieră se așteaptă la valori de trafic crescute pe sensul de intrare în țară deoarece este sfârșitul minivacanței și românii se întorc în țară.

Punctele de trecere a frontierei (P.T.F) Vama Veche și P.T.F. Negru Vodă vor înregistra trafic intens și timp mai mare de așteptare, iar P.T.F. Lipnița, Dobromir și Ostrov vor avea valori mai mici.

Garda de Coastă a luat măsuri pentru ca timpul de așteptare să fie redus, prin suplimentarea numărului de polițiști de frontieră care efectuează controlul pe sensul de intrare și prin folosirea unei benzi suplimentare pe contrasens dacă situația impune. Vor fi utilizate și stații mobile de control și se va coopera operativ cu autoritățile de frontieră bulgare pentru fluidizarea traficului in punctele de trecere.

„Le recomandăm șoferilor să se informeze despre timpul de așteptare pe site-ul Poliției de Frontieră Române, secțiunea trafic online, și să utilizeze toate punctele de trecere deschise circulației internaționale cu Republica Bulgaria.”, au transmis reprezentanții instituției.

Link-ul este AICI.

La 10.00 dimineață, timpul de așteptare în Vama Veche era de 30 de minute.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Un șofer drogat și beat a lovit mortal un pieton în vârstă de 18 ani

lun iun. 5 , 2023
Un şofer în vârstă de 24 de ani din judeţul Prahova a fost reţinut fiind suspectat că, în timp ce se afla sub influenţa alcoolului şi a drogurilor, a accidentat un pieton în vârstă de 18 ani, după care a plecat de la locul accidentului. Victima a murit la spital […]

V-ar putea interesa și: