Va fi haos în trafic. Se blochează circulația în două zone importante ale Constanței

politist amenda circulatie

Cu prilejul sărbătoririi a 140 de ani de la înființarea Diviziei Active a Brigăzii 9 Mecanizată ”Mărășești”, membrii structurii militare vor desfășura joi, 01 noiembrie, o serie de manifestări care vor avea loc la Monumentul Eroilor din Războiul de Independență din zona Casei de Cultură din Constanța.

Evenimentul va debuta la ora 09:00 cu intonarea Imnului Național al României.

În intervalul orar 11:15-11:45, pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, pe sensul de mers dinspre strada Nicolae Iorga spre strada I.L. Caragiale, va avea loc defilarea gărzii de onoare.

Ca preambul al evenimentului, miercuri, 31 octombrie se va desfășura o repetiție.

Pentru ca momentul aniversar să se desfășoare în condiții optime, atât pe 31 octombrie, cât și pe 1 noiembrie, vor fi luate măsuri de asigurare a ordinii publice în perimetrul dedicat derulării evenimentului.

Astfel, începând cu data de 31.10.2018, ora 20:00 și până pe 01.11.2018, după defilarea gărzii, parcarea autovehiculelor în fața Monumentului Eroilor din Războiul de Independență va fi restricționată.

Cu această ocazie, pentru buna desfășurare a festivității, atât mâine, cât și joi, în intervalul orar 09:00-12:00, traficul rutier va fi restricționat pe banda nr. 1 și banda nr. 2 a bulevardului Alexandru Lăpușneanu, pe tronsonul delimitat de străzile Nicolae Iorga și I.L. Caragiale.

Miercuri seară, traficul va fi restricționat total și în zona intersecției bulevardului Lăpușneanu cu strada Soveja. Detalii AICI.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Câte un trandafir pentru 50 de constănțeni

Tue Oct 30 , 2018
Primăria Constanța plantează, în această perioadă, câte un trandafir la 50 de constănțeni. În total, 6.000 de trandafiri pentru cei 300.000 de locuitori ai orașului. Autoritățile locale au început în această dimineață să planteze în diferite zone din oraș 4.000 de tufe de trandafiri roșii, roz, portocalii, galbeni, crem și […]