Va fi mai simplu să înmatriculăm sau să radiem un autovehicul

Marian Crușoveanu, deputat PNL

Proiectul de lege care prevede înmatricularea sau radierea unui autovehicul online a fost avizat pozitiv în cadrul Comisiei de Transport și Infrastructură din cadrul Camerei Deputaților, a anunțat deputatul PNL Marian Crușoveanu, membru al comisiei.

„Prin această inițiativă, #PNL continuă politicile de digitalizare și debirocratizare a României, demers legislativ care va ajuta la simplificarea și accelerarea procesului administrativ legat de autovehicule. Astfel, platforma online ce va fi creată va veni în sprijinul tuturor celor care au autovehicule, pentru că le va ușura accesul (care va fi 7/24) la servicii publice în momentul înmatriculării sau radierii unui autovehicul. Dacă analizăm avantajele pe care le aduce digitalizarea serviciilor publice, aș aminti că se va termina, atât cu statul la cozi la diverse instituții, cât și cu cerința de dosare peste dosare fără sens.”, a declarat acesta.

Proiectul urmează să fie dezbătut și susținut de PNL și în plenul Camerei Deputaților.


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Bărbatul care și-a înjunghiat soția într-o parcare a fost reținut de polițiști

sâm sept. 30 , 2023
Ieri, o femeie a fost atacă cu un cuțit de un bărbat, în parcarea unui mall. Acesta a fost reținut. Compartimentul de Relații Publice al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța a anunțat că la data de 29 septembrie a.c., polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 2 Poliție, sub […]
catuse

V-ar putea interesa și: