Vă mai puteți înscrie copiii la concursul de pictură și desen „Apa este viață”. Ce premii pot câștiga

RAJA SA are plăcerea de a invita copiii să sărbătorească Ziua Mondială a Apei participând la concursul de pictură și desen Apa este Viață!

În calitate de furnizor al serviciilor de alimentare cu apă și de colectare-tratare a apelor uzate, compania se implică activ în protejarea apei subterane, promovând utilizarea sustenabilă a acesteia, cu atât mai mult cu cât activitățile umane (creșterea populației, a economiei, a consumului, a producției de deșeuri, urbanizarea etc.) și variabilitatea climei pun presiune pe astfel de resurse.

Prin organizarea concursului Apa este viață!, RAJA încearcă să transmită un mesaj tinerei generații cu privire la importanța și valoarea apei, lansând copiilor provocarea de a ne împărtăși propria lor viziune cu privire la o temă sensibilă și mereu actuală: Importanța apei în viața noastră.

Iată detalii despre concurs oferite chiar de companie:

„Invităm toți copiii, cu vârste cuprinse între 7 și 16 ani, cu domiciliul în județul Constanța, să își demonstreze talentul și creativitatea în cadrul Concursului de pictură și desen Apa este viață!

Lucrările înscrise în concurs pot fi realizate prin orice tehnică (ulei, acuarelă, creion, peniță, etc.). Acestea se pot trimite până la data de 04 martie, ora 12.00, pe pagina de Facebook (https://www.facebook.com/scRAJAsa) sau pe adresa e-mail: informare.publica@rajac.ro.

Pentru fiecare categorie de vârstă vor fi acordate premii: pentru locurile I – tabletă, II – eBook Reader, III – smartwatch și câte cinci mențiuni. Toți cei premiați vor primi vouchere la librăria Cărturești.   

         Începând cu data de 07 martie 2022, toate lucrările vor fi publicate în cadrul unei expoziții virtuale, pe pagina de Facebook RAJA, unde vor fi declarate câștigătoare creațiile care primesc cele mai multe like-uri.

Regulamentul concursului și Declarația de Consimțământ parental pot fi regăsite aici: https://rajac.ro/raja-constanta-lanseaza-concursul-de-pictura-apa-este-viata/.”

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Drama unui pompier: „E fata mea!”. A încercat să o resusciteze, dar a murit la spital

Mon Feb 21 , 2022
Un pompier din Buzău și-a trăit, duminică, tragedia vieții. Și-a resuscitat propria fiică pe marginea unui drum din județ, dar fără succes. Valentina, de numai 15 ani, a murit la spital, scrie Adevărul. Duminică seara, 20 februarie, Romeo Baciu era de serviciu în echipajul de descarcerare, la Buzău, când s-a […]