Va ninge în Constanța! Avertizarea meteorologilor

Centrul Meteorologic Regional Dobrogea a emis o avertizare de cod galben de pentru municipiul Constanța, valabilă de luni, 28 februarie, de la ora 06:00 până marți, 1 martie, la ora 10:00. Temporar, vor fi precipitații mai ales sub formă de ninsoare, iar vântul va avea intensificări, cu viteze la rafală care vor depăși 70km/h.

În funcție de intensitatea și evoluția fenomenelor meteorologice, Primăria Constanța este pregătită pentru intervenții. Imediat ce va începe să ningă, utilajele Polaris M Holding vor fi poziționate în mai multe puncte din oraș și vor împrăștia material antiderapant.

Primăria face apel către toți constănțenii care ies în trafic să aibă autoturismele echipate corespunzător, cu anvelope de iarnă.

De asemenea, având în vedere că vântul va sufla cu putere, cetățenii sunt rugați  să evite adăpostirea sau trecerea prin apropierea copacilor, stâlpilor, panourilor publicitare, precum şi a imobilelor aflate în construcţie.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Ce primari PSD din Constanța au pus la dispoziție spații de cazare pentru refugiații din Ucraina. Care sunt necesitățile urgente

Sun Feb 27 , 2022
Organizația Județeană PSD Constanța – prin organizațiile locale și municipale – se alătură demersului umanitar pentru refugiații din Ucraina. Astfel, fiecare organizație locală și municipală, în funcție de posibilități, se va implica, prin organizarea de centre de colectare si donare. Din discuțiile purtate de conducerea organizației Constanța cu Președintele Consiliului […]