Vă place Zdob și Zdub? Vă pasă de autism?

zdob si zdub - 2 (1)

Vreți să îmbinați utilul cu plăcutul? O puteți face mâine, 15 octombrie, dacă vă place Zdob și Zdub și dacă vă pasă de copiii cu autism.

Mâine, de la ora 21.00, trupa din Republica Moldova cântă în Club Doors din Constanța, în cadrul campaniei Music for Autism.

Music for Autism, un proiect început în 2012 cu scopul de a sprijini copii cu autism si alte dizabilitati, care s-a bucurat încă de la început de succes devenind astfel proiectul umanitar pe poziție fruntașă cu reușite nenumărate.
Fondurile strânse timp de 3 ani au ajutat la realizarea unui mini-laborator de cofetărie-patiserie pentru integrarea socio-profesională a tinerilor cu dizabilităţi din cadrul Centrului Şcolar pentru Educaţie Incluzivă “Albatros” Constanţa, la realizarea unei săli de stimulare senzorială în Centrului Şcolar pentru Educaţie Incluzivă “Maria Montessori” Constanţa, la susţinerea unor terapii prin hipoterapie Asociaţia de Terapii Suportive Hipoterapia şi achiziţionarea a celor doi cai pentru hipoterapie.

Despre Zdob și Zdub nu vă spun nimic. Vă invit să ascultați însă o piesă a lor.

Parteneri ai evenimentului sunt Clubul Doors, Junkers Design, Autoklass Center Constanţa, Constanţa Altfel – Asociaţia Civică “Pentru Constanţa”, Hotel Palace,etc.

https://www.facebook.com/MusicForAutismRomania

REZERVARI: 0763 661 622
 

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Trafic îngreunat în centrul Constanței

Thu Oct 15 , 2015
Pentru remedierea unei avarii survenite în această dimineaţă, 15 octombrie 2015, la conducta de alimentare cu apă cu diametrul de 200 mm, de pe strada Mircea cel Bătrân, zona intersecţiei cu strada Nicolae Iorga, echipele de intervenţie RAJA au blocat o bandă, pe sensul de mers de la Capitol spre […]