Vă spălați mașina la găleată, pe stradă? Poliția Locală vă amendează

masina spalata in strada
Proprietarul acestei mașini a primit o amendă pentru că o spăla pe spațiul public

În vederea respectării normelor de curățenie, polițiștii locali continuă campania de atenționare și sancționare a persoanelor care aruncă hârtii, sticle, ambalaje, resturi de țigări, coji de semințe în parcuri, alei și peluze, zone verzi sau orice alt loc de folosință publică comună și a celor care își plimbă animalele de companie fără lesă și care nu iau măsuri de curățare a excrementelor lăsate de patrupede pe domeniul public.
Astfel, au fost intensificate controalele în parcurile de pe raza municipiului Constanța, fapt pentru care recomandăm respectarea regulilor privind păstrarea unui mediu curat și sănătos.

Cu această ocazie, la data de 06 aprilie 2018, in intervalul orar 14.00-22.00, patrulele pedestre ale Direcției Generale Poliția Locală au sancționat contravențional cu suma de 400 lei o persoană care a aruncat resturi de tigari pe domeniul public din parcul Tabacarie. Pe parcursul zilei de ieri au mai fost aplicate 4 sanctiuni contraventionale pentru consum de alcool pe strada Albastrelelor.

Au fost sancționați doi conducatori auto pentru consum de produse din tutun in mijloace de transport în comun și proprietarul unui autovehicul care a fost surprins spalandu-si autoturismul pe domeniul public pe strada Crangului, Piata Ovidiu.

Suma totala a celor 8 amenzi aplicate a fost de 1.400 lei.

Polițiștii locali vor avea în atenție permanentă aceste activități în vederea respectării normelor legale în vigoare privind curățenia și protejarea mediului înconjurător.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Complexul Muzeal de Științe ale Naturii este închis astăzi

Dum apr. 8 , 2018
Astăzi, 8 aprilie 2018, în prima zi de Paști, Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța este închis pentru publicul vizitator. Secțiile CMSN se vor redeschise atât pe 9 aprilie. Conducerea CMSN să urează „Sărbători Pascale fericite!” Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp. Conținutul […]
delfinariu, complexul muzeal de stiinte ale naturii

V-ar putea interesa și: