Vă spălați mașina la găleată, pe stradă? Poliția Locală vă amendează

masina spalata in strada
Proprietarul acestei mașini a primit o amendă pentru că o spăla pe spațiul public

În vederea respectării normelor de curățenie, polițiștii locali continuă campania de atenționare și sancționare a persoanelor care aruncă hârtii, sticle, ambalaje, resturi de țigări, coji de semințe în parcuri, alei și peluze, zone verzi sau orice alt loc de folosință publică comună și a celor care își plimbă animalele de companie fără lesă și care nu iau măsuri de curățare a excrementelor lăsate de patrupede pe domeniul public.
Astfel, au fost intensificate controalele în parcurile de pe raza municipiului Constanța, fapt pentru care recomandăm respectarea regulilor privind păstrarea unui mediu curat și sănătos.

Cu această ocazie, la data de 06 aprilie 2018, in intervalul orar 14.00-22.00, patrulele pedestre ale Direcției Generale Poliția Locală au sancționat contravențional cu suma de 400 lei o persoană care a aruncat resturi de tigari pe domeniul public din parcul Tabacarie. Pe parcursul zilei de ieri au mai fost aplicate 4 sanctiuni contraventionale pentru consum de alcool pe strada Albastrelelor.

Au fost sancționați doi conducatori auto pentru consum de produse din tutun in mijloace de transport în comun și proprietarul unui autovehicul care a fost surprins spalandu-si autoturismul pe domeniul public pe strada Crangului, Piata Ovidiu.

Suma totala a celor 8 amenzi aplicate a fost de 1.400 lei.

Polițiștii locali vor avea în atenție permanentă aceste activități în vederea respectării normelor legale în vigoare privind curățenia și protejarea mediului înconjurător.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Complexul Muzeal de Științe ale Naturii este închis astăzi

Sun Apr 8 , 2018
Astăzi, 8 aprilie 2018, în prima zi de Paști, Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța este închis pentru publicul vizitator. Secțiile CMSN se vor redeschise atât pe 9 aprilie. Conducerea CMSN să urează „Sărbători Pascale fericite!” Puteți urmări știrile Constanța 100% și pe Google News.
delfinariu, complexul muzeal de stiinte ale naturii

V-ar putea interesa și: