Vă vine să credeți? Își spală rufele într-o fântână arteziană din centrul orașului! VIDEO

se spala in fantana

Vă vine să credeți că în Constanța anului 2018, în centrul orașului, cineva își spală rufele?

Și nu oriunde, ci chiar într-o fântână arteziană.

Imaginile pe care puteți vedea mai jos au fost surprinse de un constănțean sâmbătă, în jurul orei 10.00, pe bulevardul Tomis, la intersecția cu strada Ferdinand. Adică la doi pași de Primăria Constanța și de piața Ovidiu.

„Stăteam în mașină și am văzut cum o femeie își spală rufele în fântâna arteziană. Mi s-a părut că visez, că nu-i adevărat. Avea chiar și detergent”, ne-a spus cel care a filmat.

În imagini se vede și o persoană care pare să o supravegheze pe spălătoreasă. Martorul scenei nu este sigura dacă era un polițist local sau național, dar ce este cert este că femeia nu a părut prea deranjată de faptul că era supravegheată.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

One thought on “Vă vine să credeți? Își spală rufele într-o fântână arteziană din centrul orașului! VIDEO

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

MEDEUROPA, centru medical de radioterapie din Constanța, vrea să încheie contract cu CJAS

joi iun. 7 , 2018
MedEuropa, primul centru de radioterapie din Constanța, care funcționează în regim de spitalizare de zi și utilizează echipamente de ultima generație pentru tratarea pacienților oncologici, și-a început activitatea pe 24 mai 2018. MedEuropa a anunțat că va putea trata prin radioterapie un număr de aproximativ 1000 de pacienți noi oncologici […]
MedEuropa

V-ar putea interesa și: