Vacanță de coșmar în Bulgaria. „Am avut bilete pentru 6 nopți la all inclusive, am plecat după 4 cu toxiinfecție alimentară”

Doi români au petrecut câteva zile de coșmar într-un hotel all inclusive din stațiunea Sunny Beach, de pe litoralul bulgăresc. Unul dintre ei a povestit pe un grup de Facebook experiența prin care a trecut.

„Am fost la Hotel Chaika Beach in Sunny Beach. Am avut bilete all inclusiv pentru 6 nopti. Am plecat dupa 4 nopti cu toxiinfectie alimentara. Mâncarea servita era resturi de la supliment, iar la supliment ce ramanea de la cina sau mic dejun. In camera panzele de paianjeni erau peste tot, nu se facuse curatenie si mobilierul rupt. In incinta hotelului mizerie peste tot. Am fost trimis sa parchez masina intr-o alta parcare, tot a lor, dar platita, desi in parcarea de la hotel erau locuri libere. Perioada a fost 25-31. 07. 2022”, a precizat acesta.

Nu este singurul român care se plânge de condiții. O altă mărturie puteți citi AICI.

Sursă foto: Facebook

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogea14 thoughts on “Vacanță de coșmar în Bulgaria. „Am avut bilete pentru 6 nopți la all inclusive, am plecat după 4 cu toxiinfecție alimentară”

 1. dar de ce ati mers la asa ceva? ati vazut care era ratingul hotelului pe booking? sau va uitati doar la pret. va meritati soarta!

  1. Asa este am fost si eu in august hotelul este praf din toate punctele de vedere.Bataie pe cartofi mizerie in camere in cantina este ceva de groaza.Nu recomand acest hotel.

  2. Bravoooo! Când cumperi nu te uiți și la raiting? Sunt atâtea resorturi cu note mari!

 2. o facatura stil romanesc de a incepe o campanie de stilul “ramaneti la noi ca la ei este la fel de prost” . Realitatea este ca la ei aceste lucruri sunt exceptia pe cand la noi a devenit regula generala.

  1. Asta e o minciună sfruntată, la noi la 3* este net superior că la bulgari chiar și la turci. Și cazarea și mâncarea. Decât să denigrezi in halul ăsta turismul romanesc ,mai bine du-te în câteva locații de la noi și-ai să-ți dai seama.

 3. La 5 stele raiting minim 9, nu am avut nuciodata probleme, la 1000 lei 1 saptamana cred si eu

 4. Nu mai faceți reclamă proastă Bulgariei, Greciei, Albaniei, că furați curent! Varză e Constanța și tot litoralul românesc de rahat! V-ați găsit tocmai voi să vorbiți de alte stațiuni, ce să vezi Dom’le, nașpa peste tot în afară de Constanța.

 5. Articol de kko!
  Probabil s-au uitat la recenzii pe Gogu sau Buciking, au văzut o gaură cu recenzii negative și, sanchi, doi români revoltați, din Constanța, s-au plâns de condiții!
  La voi pe litoral e mai breaz? La voi e așa pe tot litoralul, la bulgari, ici colea!
  Învățați să respectați turiștii, ei vă asigură traiul!
  80 de lei o pizza???
  200 de lei să-ți pui un cearșaf pe nisip???
  Asta e, merg în Bulgaria!

 6. O făcătură în stil romanesc de denigrare a condițiilor din Bulgaria. O minciuna care stârnește zâmbete pentru cei care nu au petrecut măcar o vacanta pe litoralul lor. Pot exista situații punctuale neprevazute dar sa spui ca mizeriea este peste tot și ca sunt condiții rele, asta poate fi crezut doar de cei care adora sălbăticia și necivilizația de pe litoralul romanesc. Cu asfel de articole nu vom petrece vacantele în tara pentru ca știm ca sunt minciuni. Păcat! Mai bine am respecta câteva reguli și am investi în condiții mai bune!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

De ce a luat foc Spitalul de Boli Infecțioase Constanța

Wed Aug 10 , 2022
Corpul de control al primului ministru a întocmit sinteza acțiunii de control efectuate la instituțiile publice cu atribuții în autorizarea/acreditarea și verificarea bunei funcționări a Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Constanța. În urma controlului efectuat la instituțiile publice cu atribuții în autorizarea/acreditarea și verificarea bunei funcționări a Spitalului Clinic de […]
incendiu spital