Valentin Vrabie a depus jurământul și promite să continue dezvoltarea Medgidiei

Valentin Vrabie, flancat de prefectul Silviu Coșa și de președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu

Valentin Vrabie a depus jurământul pentru un nou mandat de primar al municipiului Medgidia.

„Mulțumesc tuturor cetățenilor municipiului Medgidia pentru încrederea uriașă pe care mi-au acordat-o și doresc noilor membri ai Consiliului Local putere de muncă și înțelepciune în luarea deciziilor care privesc comunitatea noastră!”, a declarat acesta.

La eveniment au fost prezenți: prefectul județului Constanța, Silviu-Iulian Coșa, subprefectul județului Constanța, Aura Bozdoacă, președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu, prim-vicepreședinte PNL Constanța, Vasile Delicoti dar și Gelil Eserghep, președinte UDTTMR.

Valentin Vrabie a depus jurământul și promite să continue dezvoltarea medgidia

„Dumnealor ne-au asigurat și pe această cale de tot sprijinul pentru a duce la bun sfârşit toate proiectele necesare pentru dezvoltarea Medgidiei. ÎMPREUNĂ CONTINUĂM DEZVOLTAREA MEDGIDIEI!”, a mai spus primarul din Medgidia, aflat la al doilea mandat.

medgidia

Valentin Vrabie, PNL, a câștigat detașat alegerile locale, surclasându-și adversarii. De fapt, este cel mai bun rezultat pe care l-a obținut PNL în orașele mari din județul Constanța.

„În ciuda tuturor dificultăților, în acest moment echipa din cadrul primăriei municipiului Medgidia implementează un număr de 18 proiecte cu fonduri guvernamentale și europene nerambursabile, în valoare totală de 119.840.731 lei, care vizează toate domeniile importante: infrastructură, sănătate, educație, social, cultural și sportiv. De asemenea, un număr de alte 15 proiecte, în valoare totală de peste 180.000.000 lei, la care se lucrează în acest moment, vor fi realizate cu fonduri europene, guvernamentale și din fonduri proprii”, spunea Valentin Vrabie înainte de alegeri, la prezentarea bilanțului de activitate.

Citește și:

PNL a zdrobit opoziția din Medgidia. Cum s-au împărțit mandatele în Consiliul Local

Valentin Vrabie câștigă detașat un nou mandat de primar în Medgidia: „Victoria este a noastră, a tuturor”

Valentin Vrabie, primarul din Medgidia, la momentul bilanțului. „Voi continua dezvoltarea orașului, astfel încât cu toții să fim mândri că suntem medgidieni”


Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaOne thought on “Valentin Vrabie a depus jurământul și promite să continue dezvoltarea Medgidiei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Mortalitatea Covid-19 în Europa: 0,4 decese la mia de locuitori

Sun Nov 1 , 2020
Noile cazuri de COVID-19 în Europa s-au dublat în cinci săptămâni, depăşind pragul de 10 milioane de îmbolnăviri, potrivit unui bilanţ al Reuters publicat duminică. Pentru fiecare 10.000 de persoane din Europa, au fost raportate peste 127 de cazuri de infectare cu coronavirus şi aproximativ patru persoane au murit, adică […]
covid-19