Valentin Vrabie a câștigat Primăria Medgidia

vrabie

Valentin Vrabie este noul primar din Medgidia, potrivit numărătorii paralele realizată de partide.

Potrivit acestora, scorul independentului Vrabie este de 68,2. PSD ar avea 16,4%, iar PNL 14,8%.

Neoficial, PSD și-a recunoscut înfrângerea.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Marius Petre a câștigat Primăria Peștera

Dum iun. 5 , 2016
Independentul Marius Petre a câștigat Primăria Peștera, potrivit numărătorii paralele realizate de partide. Acesta a obțnut un procent de 43% în Ivrinezu, 58,5 în Izvoru și 67,2 în Peștera. Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp. Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate […]

V-ar putea interesa și: