Valentin Vrabie, despre alegerile într-un singur tur: ”Politicienii fac legi numai pentru ei”. VIDEO

vrabie

Judecătorii CCR au respins astăzi în unanimitate sesizarea unui jurnalist privind alegerile locale, a anunţat preşedintele CCR, Augustin Zegrean.

”S-a respins articolul 50 ca neîntemeiat pentru că nu s-a adus niciun argument care să justifice schimbarea practicii CCR în domeniu. Este o practica vastă în această privinţă. Dintotdeauna, Curtea a spus că este rolul Parlamentului să stabilească legea electorală, modalităţile, semnături, fără semnături. De altfel, şi Comisia de la Veneţia spune că nu este nicio problemă, nu se încalcă dreptul de a alege sau de a fi ales prin faptul că se condiţionează de existenţa unor semnături”, a explicat Zegrean, citat de Mediafax.

Întrebat dacă alegerile din 5 iunie se vor organiza într-un singur tur, Zegrean a afirmat că din punctul de vedere al CCR acestea rămân într-un singur tur.

”Curtea Constituţională tocmai s-a pronunţat astăzi, nu cred că mâine vom schimba. Mai avem încă 30 de dosare venite până astăzi cam cu acelaşi obiect, dar sigur nu vom schimba practica de azi până mâine”, a accentuat el.

Valentin Vrabie, ex-primarul comunei Peștera și candidat independent la Primăria Medgidia, a declarat pentru Constanța 100%, imediat după aflarea veștii, că se aștepta la acest lucru și că politicienii fac legi numai pentru ei.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Urmașii celebrului Ludvig Nobel deschid o benzinărie în Constanța

Wed May 4 , 2016
Compania Nobel Oil deschide, pe 16 mai, o stație de carburanți în municipiul Constanța. La evenimentul de lansare vor participa E.S. Dl. Paul Brummel, ambasadorul Marii Britanii, și Gustaf Nobel, stră-strănepot al celebrului Ludvig Nobel. Nobel Oil continuă tradiția fondatorilor săi, Ludvig și Robert Nobel. Ei au înființat una dintre […]

V-ar putea interesa și: