Valentin Vrabie își dă demisia din funcția de primar al Comunei Peștera

izvoru mare valentin vrabie asfaltare drum (31)
Primarul din Peștera, Valentin Vrabie, organizează marți, 29 martie 2016, o conferință de presă, care va avea drept subiecte raportul său de activitate pentru perioada 2008-20016.
În cadrul aceleiași conferințe își va prezenta demisia din funcția de primar al comunei Peștera, județul Constanța.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

EXCLUSIV. Fostul șef al Forțelor Speciale, Emil Moraru, consilier special al Primăriei Constanța

Dum mart. 27 , 2016
Mutare surpriză în Primăria Constanța. Emil Moraru, fostul șef al trupelor DIAS Constanța, a fost angajat în Primăria Constanța pe postul de consilier pe probleme de ordine și siguranță publică. ”M-am apucat deja de pregătire cu Poliția locală. Mă ocup de tot ce înseamnă poliție locală, de la limbajul trupului […]

V-ar putea interesa și: