Valentin Vrabie se va înscrie în Pro România, anunță liderii partidului

Valentin Vrabie

Valentin Vrabie se va înscrie în Pro România cât de curând, a anunțat, vineri, deputatul Mircea Banias, în timpul unei conferințe de presă.

„Avem o înțelegere cu primarul Valentin Vrabie și cel mai probabil acesta se va alătura proiectului Pro România pentru alegerile din 2020.”, a spus deputatul Mircea Banias.

Acesta a precizat că înscrierea în partid a edilului din Medgidia se va realiza mult mai repede de 2020.

„Mult mai devreme. Practic, domnul Vrabie o să ne arată cât este de doritor să colaborăm la primul test, la alegerile europarlamentare”, a precizat Mircea Banias, la solicitarea Constanța 100%.

Acesta a precizat că a avut discuții în total cu trei primari din județul Constanța, și de comune, și de orașe.

„Suntem dispuși la discuții cu oameni care au respectul comunităților pe care le reprezintă. Nu avem a priori un criteru prin care respingem pe bază de apartenențe. Oamenii care au calitate sunt bineveniți.”

Mircea Banias

Mircea Titus Dobre spune că procedura de intrare în partid e simplă și inedită: oricine se poate înscrie folosind un formular online. Asta nu înseamnă însă că va și promova în partid.

„Nu oricine se înscrie în partid e susținut”, a precizat Mircea Banias.

Valentin Vrabie a făcut parte, în trecut, pentru scurt timp, din PSD, a fost o lungă perioadă independent, calitate în care a câștigat și alegerile din Medgidia, apoi s-a înscris în ALDE, din care a demisionat, de asemenea, la scurt timp.

Sloganul său de campanie pentru Medgidia a fost: „Oamenii vorbesc, partidele să tacă.”

În 2015, Valentin Vrabie, pe atunci primar în Peștera, critica dur unele din acțiunile premierului de atunci, Victor Ponta, actualul președinte al Pro România.

„Dacă măsurile luate de Guvernul Ponta până acum au subminat viaţa de zi cu zi a cetăţenilor, prin decizii pe care le pot numi criminale, atunci haideţi să dăm şansa şi altora să vină cu alternative. Vă rog în numele cetaţenilor pe care eu îi reprezint şi pe care dumneavoastră ar fi trebuit să-i reprezentaţi, să votaţi pentru caderea acestui guvern CRIMINAL. După ce prin măsuri legislative aberante, Guvernul Ponta a condamnat la moarte acest judeţ prin punerea pe fugă a investitorilor din domeniul eolian, după tăierea decontărilor acordate elevilor care fac naveta pentru a învăţa în oraşele învecinate, acum a venit şi măcelărirea bugetelor locale. Stau şi mă întreb cu groază: oare ce mai urmează???”.

Detalii AICI

Iată ce spune Valentin Vrabie despre înscrierea în Pro România.

Vă recomandăm și:

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Ce spune Valentin Vrabie despre înscrierea în Pro România

Fri Mar 1 , 2019
Deputatul Mircea Banias a anunțat, vineri, într-o conferință de presă, că primarul din Medgidia se va înscrie în partidul Pro România. „Practic, domnul Vrabie o să ne arată cât este de doritor să colaborăm la primul test, la alegerile europarlamentare”, a precizat Mircea Banias, la solicitarea Constanța 100%. Se pare […]