Valeriu Nicolae: AbURiști de succesuri

Valeriu Nicolae. Sursă foto: Facebook

Valeriu Nicolae, activist, jurnalist, scriitor, cetățeanul european al anului 2013, a făcut o scurtă trecere în revistă a CV-urilor unor candidați AUR, inclusiv din Constanța, pe care a postat-o pe pagina sa de Facebook. Titlul este sugestiv: „AbURiști de succesuri”.

Mai jos puteți citi întreaga postare:

„Toți sunt parlamentari AUR. Ce caută în Parlament nu știm. Știm că discursul AUR este într-o disonanță cumplită cu ceea ce au făcut oamenii de mai jos înainte de a fi parlamentari.

Ciprian Titi Stoica a trăit și el din banii plătiți de străinii ăia pe care îi urăște partidul. De fapt, a primit și ajutor de întreținere de la guvernul britanic de 714.59 lire sterline. La 39 de ani este sărac lipit, cu o datorie de 12.444 de lire. Singurul lui avut este un Volkswagen vechi de 10 ani. A lucrat la trenuri în Anglia până să devină deputat. Reprezintă AUR-ul timișorean. A fost prins votând la două mâini, că doar cinste și a(b)ureală.

Doamna Senator Evdochia Aelenei, soția domnului Parlamentar AUR, Dănuț Aelenei, este, desigur, o mare creștin-ortodoxă cu frica de Dumnezeu și cu națiunea în suflețel. Familia este extrem de importantă pentru domnia sa, de asta soțul este la Parlament și soția la Senat, ca în cele mai nenorocite cazuri de nepotism de la PSD, partid pe care AUR-ul îl urăște cu spume și îl acuză de hoție și distrugerea țărișoarei.

Este asistentă medicală. Faptul că și-a făcut toată viața banii (multișori) ocupându-se de ginecologie obstretică nu pare să deranjeze pe nimeni. Doar este senatoare a partidului care a organizat marșuri împotriva avorturilor.

Împreună cu domnul Dănuț Aelenei (soțul) are 6 apartamente la Constanța și Năvodari și o Casă de 566 de metri pătrați, tot la Năvodari. Cumpărate din bani și de la străini, că doar a fost inginer pe nave din 1995 până în 2018. Acum e antreprenor. Cam murea de foame, căci profitul mediu în ultimii trei ani este sub 7000 de EUR pe an, adică cam 583 EUR pe lună. De la Parlament are pe mână minimum de 10 ori mai mulți bani. S-au sacrificat pentru patrie.

Vă recomandăm și: Cine sunt parlamentarii de Constanța. Printre ei, o asistentă medicală, o directoare la o firmă cu un singur angajat, un consilier juridic la RAEDPP

Gianina Șerban a lucrat și ea tot la secret în CV-ul ei. A făcut Dreptul la o bombă de universitate privată și un masterat la aceași bombă, tot la Drept. Am reușit totuși să găsesc firmele unde a fost implicată. Prima firmă unde apare numele domniei sale are o datorie de 36.293 RON și a fost supendată în 2010. A doua firmă a fost vândută unor cetățeni din Republica Moldova, și ea suspendată cu o datorie de 104.579 RON. A treia firmă a fost deschisă cu un asociat din Arabia Saudită, căci doar cei de la AUR nu ne vând țărișoara. Și această firmă are datorii de 80.258 RON la stat. Toate firmele de mai sus nu au avut profit și cifrele de afaceri au fost cel mult modeste o medie de sub 10.000 de EUR pe an. Ultima firmă în care apare doamna este în asociere cu soțul. Din 2016 până în 2019 a mers pe minus, probabil au construit ceva. În 2019 firma are un profit de 276.115 EUR, dar și datorii de 404.683 EUR.

Cumva, totuși, doamna Șerban a împrumutat soțului peste 1.700.000 RON. A împrumutat și 100.000 de EUR de la o persoană fizică. A cumpărat și 2500 de metri pătrați în București, 2 case în Cornetu, un BMW și un Porsche Cayenne, plus alte câteva acareturi. Înainte de a intra în Parlament a făcut 4.842 RON pe an, adică jumătate de far de Porsche. A avut la dispoziție 13 lei pe zi.

Anamaria Gavrilă a trăit și a lucrat doar în străinătate într-unul din domeniile cele mai nenorocite din punctul de vedere al corupției și al mafioților, afaceri imobiliare. Acum este, și ea, deputată AUR.

Domnul Dumitru Viorel Focșa are un CV de poveste. Mai degrabă coșmar decât poveste. Omul scrie că a terminat o facultate, dar nu știm când. În mod ciudat, a fost angajat electromecanic și tehnician de bord, meserii care indică absența unei licențe de inginer, așa cum se prezintă domnia sa. Scrie că a fost “self-employer” o chestie care sună super haios în engleză. Un fel de agajatorul meu. Termenul corect este self-employed. Zice că a fost și administrator de firmă în Canada, dar nu știm firma. Între 2006 și 2012 a fost administrator la o altă firmă secretă. Am găsit firma, este, bineînțeles, una care a tras o țeapă de 40.000, căci doar cinste și patriotism la AUR. Firma, radiată, desigur, a avut intr-un singur an un profit de 800 de EUR, în rest a fost pe profit negativ (15.752 RON în 2006, 20.250 RON în 2007, 2.181 RON în 2008 și 3.451 în 2009). Din 2010 până în 2012 a lucrat pentru altă firmă, și ea radiată. În 2011, firma cu doi asociați a avut un rulaj de 4 RON pe zi – o dovadă de succes antreprenorial. De fapt, media rulajului firmelor domnului Focșa, între 2006 și 2012, a fost sub 16 EUR pe zi (rulajul include toate cheltuielile cu contabilitate, utilaje, transport, taxe, combustibil, chirie, salarii angajați), ceea ce implică că marele antreprenor Focșa a câștigat, în cel mai bun caz, nu mai mult de 5 EUR pe zi timp de 7 ani de “afaceri”.

Din 2012 lucrează pentru alte firme, și ele secrete, până în 2020. Mai pe scurt, parlamentarul partidului celui mai cinstit din gură, în ultimii 20 de ani, a lucrat, conform CV-ului, la secret. Înainte de a intra în Parlament făcea, după cum declară, 27.000 USD, pe an adică mult, mult mai puțin decât primește ca deputat. S-a sacrificat pentru țărișoară!

Domnul Acatrinei este absolvent de liceu sportiv și șofer de mașină de mare tonaj și autocar până în 2010. Cinste lui! Din 2010 are o firmă cu un profit mediu în jur de 40.000 de EUR. Până să devină deputat familia cu un copil a câștigat în total 3.571 RON pe lună adică de minim 5 ori mai puțin decât va primi de la Parlament. Și el s-a sacrificat pentru țară.”


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Un comentariu la “Valeriu Nicolae: AbURiști de succesuri

  1. articolul ar trebui afisat pe strada sa citeasca tot romanul bleg si sa caste ochii pe viitor la ce voteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

România, țara formelor fără fond. Cazul agenților Zip Escort din mall-uri

mar mai 18 , 2021
Dacă ați intrat, în aceste luni, într-unul din mall-urile din Constanța, cu siguranță că ați trecut pe lângă un agent de pază care v-a luat temperatura. Măsura a fost impusă de autorități pentru a preveni răspândirea coronavirusului. Bună, rea, e în vigoare și acum și trebuie respectată. În multe din […]
vivo mall constanta

V-ar putea interesa și: