Valeriu Nicolae vine cu cărți în Constanța

Valeriu Nicolae este activist, jurnalist, scriitor. A fost cetățeanul european al anului 2013. Are o gândire ageră, umor, înțelege bine realitățile lumii politice în care trăim. Analizează la sânge CV-urile politicienilor și le dă arama pe față.

Sâmbătă, 26 martie, la ora 12.00, Valeriu Nicolae vine în Constanța, la Pizzico.

„Vin cu cărți și să vorbesc cu cine are chef despre Țigan Țăndări. Bine, putem vorbi și despre altele. Asta dacă ne strângem minim 50. Pentru confirmări dați un mesaj aici (n.r. pe pagina sa de Facebook). Vineri seara facem și lansare în București la Cișmigiu, mi-au făcut o super surpriză cei de la Humanitas – au decis și ei că vor distribui cartea (fără să ia nimic din costul cărții) în librăriile lor. Suntem acum undeva la 15% – 20% din a face Grădinița Bună. Anunțăm detaliile curând.”

În total, în primele 10 zile de la publicare, au fost vândute 3.000 de exemplare.

„Cartea este despre viața mea, despre cum am crescut, amestecat cu o poveste de dragoste la limita fantasticului. Sunt o mulțime de povești destul de crude, care mi s-au întâmplat mie și lucruri prin care am trecut eu. A fost greu de scris, pentru că partea de introspecție nu e întotdeauna foarte ușoară și am încercat, pe cât am putut, să scriu o carte foarte cinstită, să scriu lucrurile așa cum au fost și să îmi asum greșelile pe care le-am făcut. E un fel de disecție pe mine, sunt lucruri pe care nu aș fi îndrăznit să le spun până la cartea asta”, a declarat Valeriu Nicolae pentru Republica.ro.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Peste 50.000 de români au încasat deja pensia privată Pilonul II. Suma medie, aproape dublă față de 2018

Mon Mar 21 , 2022
Peste 50.000 de români au beneficiat de sumele acumulate în contul de pensie privată Pilon II, în perioada 2016 – 2021, arată datele centralizate de Autoritatea de Supraveghere Financiară. Majoritatea acestora sunt fie rude ale unor contribuabili care au decedat, fie cotizanți care au ieșit la pensie pe caz de […]