Valorile Constanței, celebrate în Cluj, nu în Constanța. Felicitări și mulțumiri, Horia Tecău! O bilă neagră pentru Chițac și Lupu

Sursă foto: Twitter/SimonaHalep

Sports Festival i-a oferit un spectacol minunat marelui campion Horia Tecău, care s-a retras după un meci în care i-a avut în teren pe Simona Halep, Patrick Mourtaglou, Marius Copil, Andrei Pavel, dar şi pe primarul Clujului, Emil Boc, sau pe tatăl său, Romeo Tecău.

În faţa a aproape 10.000 de oameni, Horia a făcut pereche cu Simona, apoi cu tatăl său.

Din păcate, evenimentul a avut loc în Cluj-Napoca, nu în Constanța, deși mai mult de jumătat din cei menționați sunt constănțeni.

La un moment dat, antrenorul Simonei Halep, Patrick Mouratoglu l-a adus pe teren pe primarul Clujului, alături de care a făcut echipă.

Sursă foto: Facebook/SportsFestival

În cariera sa, Horia Tecău, fost numărul 2 mondial, a câştigat 38 de trofee, dintre care trei de grand slam, Wimbledon, în 2015, US Open, în 2017, ambele în echipă cu olandezul Jean-Julien Rojer, şi Australian Open la dublu-mixt, în 2012, împreună cu americanca Bethanie Mattek-Sands.

Tot cu Rojer, el a cucerit trofeul la Turneul Campionilor, în 2015, iar cu Florin Mergea a obţinut medalia de argint la Jocurile Olimpice de la Rio, din 2016.

Din tenis, Horia Tecău, 36 de ani, a câştigat premii brute de peste 5,8 milioane de dolari.

Sursă foto: Facebook/SportsFestival

Îl felicităm pe Horia Tecău pentru tot ce a făcut pentru tenis, pentru Constanța și România, dar și pentru implicarea sa în societate. Un singur exemplu, în articolul de mai jos.

O bilă neagră pentru cei care conduc orașul și județul Constanța, în special primarul Vergil Chițac și președintele Consiliului Județean Mihai Lupu, pentru că nu au fost în stare să organizeze aici, la noi și la ei acasă, meciul de retragere din activitate al marelui sportiv constănțean.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Fostul ginere al lui Traian Băsescu, prins la volan sub influența alcoolului

Sat Jun 11 , 2022
Fostul ginere al lui Traian Băsescu, Bogdan Ionescu, a fost prins în trafic vineri noapte, la o razie a polițiștilor din București, conducând în stare de ebrietate. Agenții de la Rutieră l-au oprit în zona Ambasadei Chinei, în apropierea Parcului Herăstrău, iar aparatul etilotest a indicat o alcoolemie de 0,49 […]