Valu Traian are, de mâine, sens giratoriu

Direcția Regională de Drumuri și Poduri Constanța anunță că, în cursul zilei de mâine, 24 octombrie 2019, se vor finaliza lucrările de amenajare a punctului de întoarcere provizoriu pe drumul național DN 3.

Acesta este situat la km 250+662 (între Valu lui Traian și nodul rutier A2).

DRDP mulțumește Primăriei Comunei Valu lui Traian, pentru sprijinul acordat.

Comuna Valu Traian, lungă de câțiva kilometri, nu avea niciun sens giratoriu.

sursă foto: Google Earth


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Polițiștii din Medgidia au amendat aproape jumătate din taximetriștii opriți pentru verificări

mie oct. 23 , 2019
La data de 23 octombrie, în intervalul orar 10.00 – 14.00, polițiști din cadrul Poliției municipiului Medgidia, împreună cu reprezentanți din cadrul Direcției Regionale de Metrologie Legală Constanța, lucrători ai Registrului Auto Român Constanța, Inspectoratului Teritorial de Muncă Constanța și Poliției Locale Medgidia, au desfășurat o acțiune privind legalitatea transportului […]
taxi

V-ar putea interesa și: