Vama lui Tudor Chirilă vine în Doors Club

Doors Club vă invită mâine, 8 noiembrie, la unul dintre cele mai așteptate concerte ale sezonului de toamnă – Vama.

Proiectul muzical Vama a fost fondat de Tudor Chirilă şi Eugen Caminschi, care au decis în 2006, după zece ani de activitate alături de Vama Veche, să se reinventeze. Din trupă mai fac parte Gelu Ionescu, Lucian Cioargă şi Dan Opriş. Printre cele mai cunoscute piese lansate de Vama se numără „Perfect fără tine” şi „Copilul care aleargă către mare”. Grupul a lansat, până în prezent, trei albume de studio, cel mai recent fiind „Better”, apărut în octombrie 2017.

În vara acestui an, trupa Vama a oferit fanilor piesa „Pe de rost” – o critică la adresa sistemului românesc de învăţământ…

VAMA este o formație pop-rock din România care se joacă cu multe curente fie că e vorba de music-hall, indie rock, electro sau blues. Această varietate vine din diversitatea influențelor și formării muzicale a membrilor trupei.

O forță aparte vine din versurile care se înscriu într-o stilistică originală, foarte ușor recognoscibilă, mai ales în România. Dar cel mai mare atu al trupei este forța show-ului live. VAMA se simte cel mai bine pe scenă, băieții sunt instrumentiști cu foarte multă experiență, iar Tudor Chirilă reușește să imprime “performance-ului” din calitățile și experiența de actor. Formaţia cântă în formula actuală de zece ani, ceea ce face ca relațiile dintre membrii ei să fie bine sudate.

Dacă vreți să fiți la curent cu știrile din județul Constanța, ne puteți urmări și pe Facebook:
energia residence
Constanta-financiara-sigla-jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published.