Van Oord începe lucrările de protecție și reabilitare a litoralului românesc al Mării Negre în zona Eforie

Foto: Vanoord.com

Compania Van Oord Dredging and Marine Contractors BV anunță începerea lucrărilor de protecție și reabilitare a litoralului românesc al Mării Negre în zona Eforie în baza unui contract de proiectare și execuție încheiat cu Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral, Constanța.

Cu această ocazie, compania va organiza o conferință de presă pentru prezentarea proiectului, pe data de 04.06.2021, la ora 08:00, la sediul din Eforie Sud.

Printre invitații evenimentului se numără Ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor, Barna Tanczos, Laszlo Barabas, director general ANAR, conducerea ABADL Constanța, conducerea Agenției pentru Protecția Mediului Constanța și
reprezentanții autorității publice centrale si locale.

Proiectul, care valorează 394.956.415,36 LEI este finanțat prin fonduri europene și a fost câștigat în urma unei licitații de către compania olandeză.

Sursă foto: Foto: Vanoord.com

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Situație la nivelul județului Constanța privind noul coronavirus, 3 iunie 2021

Thu Jun 3 , 2021
De la debutul pandemiei cu noul coronavirus, la nivelul județului Constanța au fost confirmate 42.892 de persoane infectate cu SARS-CoV-2. Până în prezent, 1.244 de persoane au decedat din rândul celor pozitivate. Azi a fost înregistrat un singur decese, cel cu numărul 1.244: femeie, 73 de ani, Constanța, fără antecedente […]