Vântul a smuls acoperișul la cel puțin două blocuri din Constanța

Blocul de pe strada Adamclisi

Vântul puternic a smuls acoperișul la cel puțin două blocuri din municipiul Constanța, sâmbătă seară.

Primul caz semnalat de cititorii Constanța 100% a fost pe strada Adamclisi. Vântul a smuls acoperișul montat pe un bloc în urmă cu circa 15 ani și era solid, spun vecinii.

Al doilea caz a fost în zona pieței din KM. 4 – 5.

Se vede din fotografie că o bună bucată de acoperiș a dispărut.

Vijelia a avariat și cel puțin 10 mașini.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

La RAJA s-au primit 12 sesizări în urma ploilor puternice

sâm aug. 3 , 2019
În urma ploilor abundente ce au depășit cu mult debitele de preluare ale sistemului de canalizare din județul Constanța, într-un interval scurt de timp, la dispeceratul RAJA SA s-au înregistrat 9 reclamații în Constanța, zona Tomis Nord, și zona Butoaie din Stațiunea Mamaia și 3 reclamații din Eforie Nord.   Echipele de intervenție ale RAJA, […]

V-ar putea interesa și: