Vânzători de petarde și artificii amendați de Poliția Locală Constanța

Primăria Municipiului Constanța, prin Direcția Generală Poliția Locală, a inițiat o campanie de verificare a comerțului stradal cu produse pirotehnice de pe raza municipiului Constanța.

Ca urmare a controalelor, 24 de operatori economici care își desfășurau activitatea comercială cu încălcarea prevederilor legale privind aprobarea Regulamentului de organizare și desfășurare a activităților comerciale și a serviciilor de piața în municipiul Constanța, au fost sancționați contravențional cu amenzi în valoare de 46.300 lei.

Totodată a fost dispusă sancțiunea complementară de confiscare a bunurilor rezultate din activitatea nelegală. A fost ridicată în vederea confiscării suma de 762 lei.       

Polițiștii locali monitorizează în permanență legalitatea desfășurării comerțului stradal. Colegii noștri au identificat și ridicat de pe domeniul public 5 amplasamente cu caracter provizoriu, abandonate pe raza municipiului Constanța.

„Pentru a nu se ajunge la astfel de măsuri, apelăm la spiritul civic al operatorilor economici și îi îndrumăm să respecte prevederile legale aflate în vigoare.”, transmit reprezentanții Primăriei Constanța.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Coronavirus în România: 24.822 de teste, 4.875 cazuri noi, 127 decese

Wed Dec 30 , 2020
În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 4.875 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv. Distribuția pe județe a cazurilor per total și a […]
incidenta-30-decembrieincidenta-30-decembrie