Vânzătorii ambulanți de pe plaje, amendați de Poliția Locală

comert ilegal plaja (2)

În perioada 20 – 23 iulie 2018, polițiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală au acționat în municipiul Constanța în zonele adiacente piețelor agroalimentare constănțene și în zona de plajă din Stațiunea Mamaia, Modern și 3 Papuci pentru combaterea comerțului ilicit realizat pe domeniul public al statului.

S-au aplicat 37 de amenzi contravenționale pentru desfășurarea activităților de comerț ambulant în valoare totală de 20.550 lei și următoarele măsuri complementare: confiscarea banilor proveniți din derularea activităților comerciale neautorizat, adică 133 de lei, dar și a mărfurilor supuse vânzării ilicite (mai multe kilograme de fructe și legume comercializate în condiții igienico sanitare improprii, 560 bucăți de porumb fiert, 5 kilograme de zmeură etc).

De asemenea, a fost confiscat un autovehicul care era folosit în scopul realizării actelor de comerț ilicit.

comert ilegal plaja

Acțiuni similare vor continua pâna la restabilirea unui climat de ordine și siguranță publică, dar și pentru prevenirea și combaterea comerțului ilicit, atât în perimetrul piețelor constanțene, cât și pe plajă sau orice alt loc neautorizat, care face parte din domeniul public al statului.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Control cu scandal al Protecției Consumatorilor în Eforie Nord VIDEO

lun iul. 23 , 2018
Control cu scandal al Protecției Consumatorilor în Eforie Nord. S-a lăsat cu amenințări cu pușcăria și cântare aruncate pe jos. Comisarii Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor au efectuat un control la o societate comercială din Eforie Nord, situată în stația de transport în comun din dreptul magazinului LIDL. „Te rog […]
control opc in eforie

V-ar putea interesa și: