Vara aceasta, programul regulat de zboruri de pe Aeroportul Mihail Kogălniceanu cuprinde numai 5 destinații

Blue_Air,_YR-BMN,_Boeing_737-82R_(40643644031)

Societatea Naţională Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu Constanţa a anunțat, astăzi, programul de vară al zborurilor regulate pentru sezonul de vară 2022.

Din Constanța se va putea zbura numai spre cinci destinații: Istanbul, Londra, Roma, Cluj și Oradea.

Recomandare:


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Un comentariu la “Vara aceasta, programul regulat de zboruri de pe Aeroportul Mihail Kogălniceanu cuprinde numai 5 destinații

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

„Ori găsim o sală de teatru, ori facem una”. Sala studio a fost inaugurată oficial

lun mart. 14 , 2022
„Ori găsim un drum, ori facem unul”, spune, acum vreo 2.200 de ani, Hannibal, celebru general cartaginez. Probabil așa și-a spus și directorul Teatrului de Stat Constanţa, Erwin Șimșenshon, după ce clădirea a intrat în reabilitare: „Ori găsim o sală, ori facem una.” N-a găsit, pentru că orașul Constanța este sărac […]
sala-studio-teatru-constanta

V-ar putea interesa și: