Varianta Omicron a ajuns în Constanța

omicron

Încă două cazuri de infectare cu varianta Omicron a virusului SARS-CoV-2 au fost confirmate vineri în România, anunţă Ministerul Sănătăţii.

Este vorba despre o femeie în vârstă de 45 ani, din judeţul Constanţa, cu istoric de călătorie în Africa de Sud. Aceasta este vaccinată cu schema completă, se află in izolare, iar starea de sănătate este una bună, spun reprezentanţii ministerului.

Cea de-a doua persoană este un bărbat în vârstă de 29 de ani din judeţul Ilfov, care a călătorit în Zanzibar. Bărbatul nu este vaccinat, dar se află în izolare, iar starea de sanatate este bună.

Până în prezent, pe teritoriul României au fost confirmate 13 cazuri cu varianta Omicron a virusului SARS-CoV-2.

Recomandare: Numărul cazurilor active de covid în municipiul Constanța, sub pragul de 300

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Ministrul Mediului: centralele individuale de apartament nu vor mai fi permise în blocurile noi de la începutul anului viitor

Fri Dec 17 , 2021
Ministrul Mediului, Tanczos Barna, a anunțat vineri, la Interviurile LIVE Digi24.ro, că centralele individuale de apartament nu vor mai fi permise în blocurile noi din luna ianuarie sau februarie, cel târziu. Ministrul a precizat că la începutul anului viitor ar putea exista actul normativ privind această măsură.  Întrebat de centralele de […]
centrala termica