Vasile Șerban, omul care demonstrează că vârsta este doar un număr

Moderatorul Mihai Petre și culturistul Vasile Șerban. Sursă foto: Mihai Petre

Legenda culturismului românesc, Vasile Șerban, 73 de ani, a fost invitatul emisiunii „Fără mască”, moderată de Mihai Petre la Tomis TV.

Cum a început pasiunea sa pentru acest sport, în ce au constat primele antrenamente dinainte de 1989, la ce vârstă a participat la primul campionat național și câte titluri a adunat până acum, ce a simțit atunci când i s-a cântat imnul de stat la Campionatul Balcanic în calitate de câștigător la categoria de vârstă +50 ani, care este cea mai importantă medalie de până acum, cine i-a fost model în carieră și cu ce gânduri pleacă la Campionatul European și cel Mondial care se vor desfășura în acest an, în ce constă secretul longevității și performantei sale remarcabile, aflați din emisiune.

O ediție de colecție despre performanța fără vârstă.

O puteți urmări mai jos.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Un comentariu la “Vasile Șerban, omul care demonstrează că vârsta este doar un număr

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Polaris M Holding a amplasat containerul pentru deșeuri voluminoase în Faleză Nord

mar apr. 2 , 2024
Săptămâna aceasta, 01 – 07 aprilie 2024, containerul pentru depozitarea deșeurilor voluminoase este amplasat de Polaris M Holding pe strada Pescarilor, bl FZ 26, platforma 391. 𝘾𝙚 𝙙𝙚𝙥𝙤𝙯𝙞𝙩𝙖̆𝙢 𝙞̂𝙣 𝙖𝙘𝙚𝙨𝙩𝙚 𝙗𝙚𝙣𝙚: mobilier vechi, deteriorat, canapele, rafturi, dulapuri, saltele, saltele, usi, obiect de uz sanitar, mochete, calorifere etc. 𝘾𝙚 𝙣𝙪 𝙙𝙚𝙥𝙤𝙯𝙞𝙩𝙖̆𝙢 […]

V-ar putea interesa și: