Vasluian reținut pentru „alba-neagra” în stațiunea Mamaia

alba neagra
Alba-neagra: Foto: arhivă

În noaptea zilei de 17 iulie a.c., în jurul orei 23.00, polițiști din cadrul Poliției stațiunii Mamaia au surprins în flagrant delict o persoană în timp ce organiza jocuri clandestine de tip alba-neagra, a anunțat, astăzi, IPJ Constanța.

Persoana în cauză a fost condusă la sediul poliției, stabilindu-se că este vorba despre un tânăr, de 20 de ani, din județul Vaslui.

Tânărul a fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de  organizarea de jocuri clandestine ale căror rezultate pot fi influențate prin dexteritatea mânuitorului mijloacelor de joc în scopul obținerii unor venituri, conform O.U.G. 77/2009.

În cursul zilei de ieri, acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, care a dispus pe numele său măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Cum poți să devii jandarm

Sun Jul 19 , 2020
Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Constanţa selecţionează candidaţi pentru sesiunea de admitere  2020,  în instituţiile de învăţământ ale Ministerului Afacerilor Interne. Mai precis, la Academia de Poliţie „Al. I. Cuza” Bucureşti: Facultatea de Jandarmi  – specializarea „Ordine şi siguranţă publică”,învăţământ cu frecvenţă, 25  locuri; Facultatea de Ştiinţe Juridice şi Administrative – […]
jandarmi