Venus Star SRL anunță finalizarea implementării măsurii „Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor”


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

​Decizia de intrare în online va fi lăsată la latitudinea conducerii fiecărei școli

joi sept. 30 , 2021
Școlile vor rămâne deschise fără să se mai facă raportarea la rata de infectare, așa cum este acum, fiind luat ca referință pragul de 6, a declarat joi premierul Florin Cîțu. Decizia privind trecerea în online va fi lăsată la latitudinea conducerii fiecărei școli, în funcție de numărul de cazuri […]
elevi scoala online

V-ar putea interesa și: