Vergil Chițac: „Aceste afirmații, potrivit cărora aș fi agresat-o, nu corespund realității și sunt calomnioase”

1

Vergil Chițac, primarul Constanței, a reacționat după ce a fost acuzat că a agresat o jurnalistă.

„Afirmațiile doamnei Emilia Mihăilă, potrivit cărora aș fi agresat-o astăzi, nu se susțin. Doamna a intrat în instituția noastră prin ușa interioară (de uz intern), utilizată de către angajații Primăriei în relația cu celelalte instituții care își desfășoară activitatea în același imobil (Consiliul Județean și Prefectura) și a avut în permanență un comportament agresiv. La intrarea mea în sediul instituției, venind dinspre Consiliul Județean spre primărie, am deschis și închis după mine ușa de acces, nesesizând producerea vreunui incident. Dealtfel, nici doamna Emilia Mihăilă nu a acuzat, la momentul respectiv, producerea incidentului de care a menționat ulterior în spațiul public. Aceste afirmații, potrivit cărora aș fi agresat-o, nu corespund realității și sunt calomnioase, înscriindu-se totodată în nota agresivă manifestată de doamna Emilia Mihăilă.”, a declarat primarul Constanței, la solicitarea Constanța 100%.

Emilia Mihăilă s-a prezentat la Institutul de Medicină Legală și a declarat că îi va face plângere penală primarului. Detalii AICI.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

One thought on “Vergil Chițac: „Aceste afirmații, potrivit cărora aș fi agresat-o, nu corespund realității și sunt calomnioase”

  1. Plângere penală trebuiau să-i facă rudele celor arși de vii in Spitalul păstorit de gașca lui Chițac…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Ceremonie de rotire a forţelor americane în Baza Aeriană Mihail Kogălniceanu

lun mart. 27 , 2023
O ceremonia de rotire a forţelor americane, între militari din două detaşamente ale Diviziei 101 Aeropurtate, va avea loc, vineri, la Baza Aeriană Mihail Kogălniceanu. Potrivit Ministerului Apărării Naţionale (MApN), ceremonia de transfer de autoritate între militarii detaşamentului de luptă al Brigăzii 2 ”Strike” şi cei ai detaşamentului din cadrul […]

V-ar putea interesa și: