Vergil Chițac: „Acționăm concomitent în trei direcții diferite pentru a reda zonei peninsulare frumusețea de altădată”

Primarul Constanței, Vergil Chițac, a anunțat, printr-o postare pe Facebook, că s-a început reabilitarea pavajului deteriorat de traficul auto din Peninsulă.

„Și dacă tot am zis că facem revoluție în centrul istoric, lucrările au demarat pe strada Revoluției din 22 Decembrie 1989. Proiectul este finanțat cu bani de la bugetul local și repară investițiile făcute din bani europeni, care s-au degradat în urma gospodăririi neglijente. Aceasta este prima etapă dintr-un proiect mai amplu ce vizează reabilitarea întregului centru istoric.Etapa a doua presupune continuarea investițiilor din fonduri europene, prin Programul Operațional Regional 2014-2020, pe străzile unde nu s-a intervenit până în prezent. Țin să menționez că acești bani europeni i-am primit cu condiția ca străzile respective să devină pietonale.”, a precizat edilul.

De asemenea, Primăria Constanța a lansat REACTIS – REAbilităm ConsTanța IStorică, un program multianual ce vine cu facilități pentru deținătorii de imobile din Zona Peninsulară pentru a-i determina să și le renoveze. Astfel, primăria acordă sprijin financiar pentru renovare tuturor proprietarilor care își doresc acest lucru. Prezentarea detaliată a proiectului și a facilităților acordate poate fi consultată pe site-ul oficial al Primăriei.

„În acest fel, acționăm concomitent în trei direcții diferite pentru a reda zonei peninsulare frumusețea de altădată.”, a punctat primarul.

Zen Residence
energia residenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

54 de ani de la înființarea primei structuri de scafandri militari din România

Mon Nov 15 , 2021
Scafandrii militari au organizat luni, 15 noiembrie, ceremonii militare, în portul militar Constanța și la sediul Centrului 39 Scafandri, cu prilejul aniversării Zilei Scafandrilor Militari și Scafandrului Român. În cadrul ceremoniilor, au fost trecute în revistă realizările scafandrilor militari și contribuția acestora la dezvoltarea domeniului scafandreriei în România, după care […]
scafandri-militari