Vergil Chițac: Actuala (și fosta) conducere a Primăriei Constanța să prezinte un raport de activitate pe ultimii 4 ani

chitac 2

Candidatul PNL la Primăria Constanța, Amiralul (r) Vergil Chițac a declarat ieri, 17 mai, cu ocazia întâlnirii cu locuitorii zonei Poarta 6 și Km 4-5 că așteaptă din partea celor care se află în fruntea administrației locale să prezinte un raport de activitate în care să evidențieze ce au realizat din toate promisiunile făcute în urmă cu 4 ani.

“Este ușor să vii acum și să spui – dacă mă votați, voi face asta sau asta. Să prezinte ce au facut cât au condus Primăria, să arate realizările, dacă este cazul. Îndemn toți constănțenii să se uite lucid la ce s-a promis și apoi în jur. Dacă li se pare că lucrurile au fost îndeplinite, să îi voteze iar. Dar dacă promisiunile au rămas pe hârtie, să voteze altceva. Vă spun doar atât: dacă aș fi fost în echipa care a  adus Constanța în halul în care este azi, nu as mai fi venit acum sa cer votul oamenilor.”

Vergil Chițac le-a explicat constănțenilor cu care s-a întâlnit și că orașul Constanța se poate dezvolta doar printr-o relansare economică. Problema este că nimeni nu vine să investească într-un mediu care nu este securizat împotriva corupției și birocrației”, a subliniat fostul rector al Academiei Navale Mircea cel Bătrân.

La întâlnire au fost prezenți și candidații PNL la Consiliul Local Constanța care și-au notat toate problemele invocate și vor propune soluții menite să le rezolve.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Şcoala 18 Constanţa: 20 de ani sub numele „Jean Bart”

mie mai 18 , 2016
Vineri, 20 mai 2016, Şcoala Gimnazială nr. 18 „Jean Bart” Constanţa sărbătoreşte 20 de ani de când poartă numele scriitorului-marinar Jean Bart, alături de cei care i-au dat acest nume, marinarii de pe Fregata „Mărăşeşti”. Festivitatea se va bucura de prezenţa unor invitaţi speciali: Ambasadorul Franţei în România, Excelenţa Sa […]

V-ar putea interesa și: