Vergil Chițac: „Am găsit o școală așa cum ar trebui să fie toate”

Primarul Constanței, Vergil Chițac, a anunțat, pe pagina sa de Facebook, faptul că s-au încheiat lucrările de reabilitare și modernizare de la Școala 16 „Marin Ionescu Dobrogianu” și că ieri a vizitat instituția.

„M-au încântat întâlnirile cu copiii, cu doamna profesor Simona Balteș, directorul școlii, și cu colegele dumneaei. Am găsit o școală așa cum ar trebui să fie toate: cu gazde primitoare, curată, luminată, utilată și mobilată modern, cu profesori mândri că lucrează în condiții mai mult decât civilizate, părinți mulțumiți, și, mai ales, copii fericiți (printre ei se numără și copii ucraineni care învață și limba română). M-am bucurat sincer de vizită și de reușita lucrărilor.”, a spus primarul.

Vă recomandăm și: Pentru primarul Chițac, Colegiul Național Mircea cel Bătrân nu mai există


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Tânăr de 19 ani arestat pentru trafic de droguri

sâm mart. 11 , 2023
Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Constanța, au documentat activitatea infracțională a unui un bărbat, de 19 ani, într-un dosar având ca obiect infracțiunile de trafic de droguri de risc și mare risc și efectuarea, fără drept și fără a deține […]

V-ar putea interesa și: