Vergil Chițac: „Conceptul de gratuitate în Constanța, din păcate, a intrat prea mult în mentalul colectiv”

Orașul Constanța a rămas foarte mult în urmă comparativ cu marile municipii ale României, a declarat azi, la alegerile din cadrul PNL Constanța, primarul Vergil Chițac.

„Conceptul de gratuitate în Constanța, din păcate, a intrat prea mult în mentalul colectiv, evident, stimulat vulgar și de practici și politici populiste ale vechii administrații pesediste.”, a subliniat acesta.

Primarul a precizat și care sunt prioritățile.

„Este nevoie de un efort recuperare imens, dar și intens.

Avem nevoie de investiții și sprijin constant guvernamental.

Constanța are nevoie urgentă de un spital. Suntem detașat ultimii ca număr de spitale dintre marile municipii. În 2016, în campania electorală, am inventat o butadă amară, care din păcate a prins printre constănțeni. Spuneam atunci că cel mai bun medic pentru constănțeni este trenul spre București. Să știți că nu s-a schimbat prea mult din această perspectivă.

S-a mai spus aici: Constanța are nevoie de schimbarea integrală a sistemului de termoficare. Suntem astăzi într-o situație cred că mai grea decât la București, pentru că atât sursa, cât și distribuția sunt în situații economice extrem de dificile.

Constanța are nevoie de un stadion, mai ales acum, când avem un singur club, o singură iubire, Farul Constanța.

Constanța are nevoie de multe. Multe sunt în sarcina noastră, a administrație locale, și le vom face. Pentru altele, e nevoie de sprijin guvernamental.”, a spus acesta.

„Politicile mele publice sunt pentru cetățeni și pentru nimeni altcineva. Restul este risipă de vorbe.”, a conchis Vergil Chițac.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

3 comentarii la “Vergil Chițac: „Conceptul de gratuitate în Constanța, din păcate, a intrat prea mult în mentalul colectiv”

 1. Bai smechere. Povestea cu „cel mai bun medic din Constanța este trenul spre București” nu ai inventat-o tu. A fost inventata cu multi, mulți ani înainte de a te trezi tu sa candidezi la gospodărirea urbei. Cam de prin anii 70-80. Asa ca ai cam plagiat.

 2. Nu a inteles nimic dl. Chitac din ce se intampla in Constanta. Dar e ok, nici nu aveam asteptari prea mari.

  Lumea nu te injura pentru ca vrea totul gratuit. Lumea te injura pentru ca ai inceput lucrurile in ordinea gresita.

  Daca tu incerci sa iei ultimii bani de la o populatie deja saraca, oamenii te vor scuipa pe strada.

  Exemplu cu parcarile: Ai scazut numarul de locuri de parcare, nu ai facut nimic pentru riverani, dar ai pus taxe de Monaco. Dar oare noi avem si strazi de Monaco ? Avem si siguranta ca toate bunurile vor ramane in masina ? Ca nu va cadea un copac care nu a mai fost tuns din 1999 pe ea ? La asta ma refer. Ofera ceva, apoi poti cere ceva.

  Adu investitii, creaza locuri de munca, ridica nivelul de trai. Incearca sa opresti migratia masiva care se intampla in momentul asta. Toti cei cu mai mult de 2 neuroni au plecat din Constanta iar restul se gandesc sa o faca. Te-ai intrebat de ce ? Abia apoi poti sa incepi sa ceri inapoi de la oameni.

  Cand colo, al nostru nu a fost in stare nici sa taie iarba prin oras..

  1. Exagerezi la faza cu toți cu mai mulți de 2 neuroni se gândesc sa plece din oraș sau deja au facut-o:)) Astea sunt scuze tipice pentru cine nu reuseste in viața. Dacă nici intr un oraș cu 300 mii de locuitori nu reusesti e cam vina ta; a ca pleci la fac la Buc sau in alta parte, e alta treaba..dar in rest e deviant ce spui..sunt sute/mii de oameni care au sute de mii de euro/mil de euro in CT..nu mai exagerați pana la limita pesimismului și cu victimizării astea :))Zi faină !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Bogdan Huțucă, omul care i-a învins pe Mazăre, Constantinescu și Strutinsky, reales președinte al PNL Constanța. Ce își propune

lun iul. 26 , 2021
Bogdan Huțucă a fost reales președinte al Organizației Județene a PNL Constanța. N-a avut emoții, pentru că a fost singurl candidat. „Mulțumesc liberalilor constănțeni pentru votul lor din această seară, vot în urma căruia am primit un mandat de încă 4 ani în fruntea PNL Constanța! Primii 4 ani în […]

V-ar putea interesa și: