Vergil Chițac: „Continuăm cu asfaltarea străzilor în toate cartierele orașului. Vă rog să fiți înțelegători și să scuzați șantierele”

Primarul Constanței a fost în vizită de lucru în Tomis Plus, alături de directorul Confort Urban, Teo Hira.

„Am finalizat asfaltarea pe strada Krakovia, din Tomis Plus. Suntem mulțumiți de cum se prezintă lucrarea și de modul în care au decurs operațiunile. Șoferii autovehiculelor de mare tonaj trebuie să aibă în vedere că, după finalizarea lucrărilor de asfaltare, au fost instituite restricții de tonaj pentru accesul mașinilor a căror greutate depășește 3,5 tone.”, a spus primarul.

Acesta le-a cerut constănțenilor să fie înțelegători.

„În același timp, continuăm cu asfaltarea străzilor în toate cartierele orașului. Mă simt nevoit să mă repet și să vă rog să fiți înțelegători și să scuzați șantierele din Constanța, dat fiind că nu le facem de dragul de a produce disconfort, ci din nevoia de a repara acest oraș în toate aspectele lui, care, credeți-mă, sunt foarte multe. Vă mulțumesc și vă doresc o zi senină.”, a scris Vergil Chițac pe pagina sa de Facebook.

Foto: Printscree Facebook/VergilChitac

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaOne thought on “Vergil Chițac: „Continuăm cu asfaltarea străzilor în toate cartierele orașului. Vă rog să fiți înțelegători și să scuzați șantierele”

  1. Asa cum sunt intelegatori cei dela Curtea de conturi si DNA ,fata de suspiciunea de cel putin ABUZ IN SERVICIU al acestui premar care a semnat contracte pentru demolarea simultana a intregului oras ! Nu au verificat nimic,nici oportunitatea executarii unor lucrari, nici daca firmele contractante dispuneau de suficient personal si utilaje ,etc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Au distrus muniție neexplodată din cele două războaie mondiale VIDEO

Wed Oct 5 , 2022
Echipa pirotehnică din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea“ al județului Constanța a executat, în data de 05.10.2022, o misiune de distrugere a muniției asanate pe teritoriul județului. Astfel, la Poligonul Complex de Trageri Capu Midia aparținând Ministerului Apărării Naționale, au fost distruse prin explozie, folosind procedeul electric, 384 […]