Vergil Chițac copiază nu numai proiectele, ci și greșelile lui Decebal Făgădău

vergil chițac decebal făgădău

Vergil Chițac, primarul PNL al Constanței, și-a creat deja un renume din faptul că a continuat majoritatea proiectelor lăsate moștenire de fostul edil, Decebal Făgădău, PSD, fără să recunoască acest lucru. Și nu sunt puține, ci aproape 50.

Ei bine, liberalul nu a copiat numai proiectele – bune sau rele – ci și metehnele.

Care sunt marile greșeli făcute atât de Decebal Făgădău, cât și de Vergil Chițac a explicat Mihai Petre, analist politic și fost consilier personal al primarului Făgădău, în emisiunea „Punctul pe i”, pe care o moderez la Tomis TV.

„Mie mi se pare că dânsul este undeva un pic mai sus și restul suntem mai jos. Greșit. Așa a fost și Decebal Făgădău, o spun cu toată responsabilitatea, și a pierdut. Dacă vrea să rămână acolo, acolo va rămâne și în 2024. Cei de jos vor avea grijă să îl trimită acasă. Dacă va coborî cumva printre noi, cei mulți, cred că va avea numai de câștigat.”, a declarat Mihai Petre.

De asemenea, primarul în funcție, oricare ar fi el, trebuie să facă ce a promis sau să explice de ce nu a făcut.

„Este vital pentru dânsul și pentru PNL să-și ia programul electoral și să vadă ce au promis, pentru că nu a făcut nimic din ce au promis. Nimic, nimic, nimic. De ce ai promis dacă nu ai făcut? Înseamnă că ne-ai mințit.  Păi n-am putut. Vino și explică de ce n-ai putut. Decebal Făgădău a făcut o altă eroare. A explicat prea târziu anumite promisiuni, angajamente care nu au ieșit. Explici că nu se pot face și argumentezi. Într-adevăr, constănțenii nu vor să mai audă alte argumente, nu vor să mai audă de ce nu poți să faci, dar totuși fii onest și spune, pentru că minciuna are picioare scurte și te va costa în 2024 foarte mult. Poate te va întreba cineva în 2024: tu vii numai cu proiectele celuilalt. Tu ce-ai făcut?”, a punctat Mihai Petre.

V-ar putea interesa și:

Decebal Făgădău, favoritul constănțenilor pentru un nou mandat de primar

Vergil Chițac și Felicia Ovanesian fac ce au început „Bulă și papagalii”, adică Decebal Făgădău și consilierii PNL, PSD, PMP

Emisiunea poate fi urmărită pe Facebook (link mai jos) sau pe YouTube (click AICI).


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Marian Crușoveanu: „Primarii PNL din județul nostru sunt un exemplu pozitiv în ceea ce privește accesarea de fonduri europene și guvernamentale”

vin nov. 11 , 2022
„Puterea unui partid politic se măsoară în voturi, voturi care înseamnă reprezentanți la nivelul administrației locale și centrale.”, spune Marian Crușoveanu, deputat și secretar general al PNL Constanța. Acesta a afirmat că în județul Constanța oamenii au ales PNL pentru că primarii au demonstrat că dezvoltarea localităților este prioritară. „Rezultatele […]

V-ar putea interesa și: