Vergil Chițac: Decebal Făgădău, primarul petardă

vergil chițac decebal făgădău

Senatorul Vergil Chițac a mai găsit o denumire pentru primarul Decebal Făgădău: „Primarul petardă”.

De unde vine denumirea? O explică într-o postare pe Facebook, pe care o puteți citi mai jos:

„Articolul de mai jos este încă unul din seria “Vom face, vom dezvolta, vom avea…”. În puținele rânduri citim că primăria: “dorește să investească…va propune…vom cumpăra…vom realiza un proiect prin care să atragem fonduri europene…prețul va scădea, vom dimensiona corect…vor fi cumpărate…vor fi făcute”.

Ce nu ne spune primarul este… ce au făcut,,,ce au realizat… cât au investit și mai exact cum stau cu promisiunile făcute în 2016…lista e lungă și mai nimic nu e bifat.

Cât privește subiectul,dacă e vorba de fonduri europene proiecția e de câțiva ani… ca să nu-l întrebăm anul viitor de ce nu a făcut. Mai departe… de unde știți care e cea mai bună variantă? Poate că transformarea punctelor termice în microcentrale de cartier e mai rentabilă decât să reabilităm mii de km de conducte scormonind tot orașul. De unde știți că se va ieftini prețul de transport cu 50%? Aveți studii de impact sau ați scos-o din puțul gândirii voastre!

Și nu în ultimul rând totul e de un cinism fără margini. Adică voi ați băgat CET-ul în faliment pentru că nu le-ați plătit datoria de sute de milioane de lei și voi vreți să le cumpărați distribuția? Ei nu au putut să se modernizeze și să ieftinească gigacaloria pentru că nu le-ați plătit datoriile și voi faceți acum pe salvatorii constănțenilor?

Nu e decât o petardă electorală …începe seria de promisiuni și abureli care sper să nu mai prindă. Cred că masca a picat și constănțenii v-au văzut adevărata față. Dacă îi mai păcăliți o dată…înseamnă că nu sunt victime ci complici!
Sănătate maximă tuturor!”

Dacă v-a plăcut acest articol, puteți urmări Constanța 100% pe Facebook printr-un Like mai jos:
Constanta-financiara-sigla-jpg
sprijina-jurnalismul-independent

Leave a Reply

Your email address will not be published.