Vergil Chițac: Decebal Făgădău se folosește de imaginea Simonei Halep

simona halep decebal făgădău vergil chițac

Aflat într-un declin de imagine, din cauza rezultatelor dezastruoase ca primar, Decebal Făgădău se folosește de imaginea Simonei Halep, scrie senatorul Vergil Chițac pe pagina sa de Facebook.

Iată mesajul său în întregime:

“Mi-a atras atenția pagina de Facebook a primarului, care a postat o invitație. El, primarul, ne invită pe noi, constănțeni sau turiști, „cu mic, cu mare”, să o întâmpinăm pe „campioana noastră”. Da, doamnelor și domnilor, așa spune: „campioana noastră”. Ba chiar folosește expresia într-un hashtag.
Cât de disperat să fii ca să te folosești de Simona Halep pentru imagine? Cât de ipocrit să fii ca să spui „campioana noastră”?
Dacă s-ar fi bazat pe sprijinul autorităților locale, Simona Halep cu siguranță n-ar fi ajuns unde e. A avut norocul să aibă o familie care a dat tot ceea ce se putea pentru ea, dar și oameni care i-au stat alături și au sprijinit-o. Dar nu primăria și în niciun caz vremelnicul primar sau viceprimar Decebal Făgădău.
Simona Halep a fost, în clasele I – VIII, elevă a Școlii „Gheorghe Țițeica” din Constanța. Știți unde a făcut orele de sport Simona Halep în toți acești ani, domnule primar? Vă spun eu, poate ați uitat: în curtea școlii, pe beton, vara, când avea noroc, și în sala de clasă, în restul anului. Școala nu a avut o sală de spor în care cei peste o mie de copiii să poată face ora de educație fizică. Mai trist este că nici acum, astăzi, școala nu are o sală de sport, deși ați promis încă din campania din anul 2016 că veți construi una. Și, din păcate, nu este singura.
Vreți să faceți ceva pentru Simona Halep? În primul rând, construiți o sală de sport la școala pe care a absolvit-o. Sunt sigur că s-ar bucura. Nici nu costă mult, cam cât trei WC-uri pe care le amplasați în acest oraș bogat. Și dacă într-adevăr vreți să faceți ceva pentru Simona Halep, aduceți copiii la tenis, așa cum își dorește. Construiți terenuri de tenis în care copiii să poată să joace. Construiți-le din banii primăriei și plătiți antrenori care să se ocupe de pregătirea lor. Dezvoltați infrastructura pentru sportul de masă, astfel ca performanțe ca ale Simonei Halep să poată apărea mai des. Și chiar dacă nu vor apărea – căci geniile nu se nasc atât de des – vom trăi cu toții satisfacția că avem copiii mai sănătoși.

P.S. Apreciez, domnule primar, că nu veți urca pe scenă alături de Simona Halep. Nu cred însă că o faceți din bun simț ci pentru că v-ați umple de huiduieli.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.