Vergil Chițac e mândru de constănțeni. Primăria vă roagă să nu mai donați haine pentru ucraineni

Pavilionul expozițional, care a devenit hub umanitar pentru Ucraina, este locul spre care mii de constănțeni s-au îndreptat în ultima perioadă pentru a aduce alimente, haine, produse de igienă, articole pentru copii sau medicamente, anunță Primăria Constanța, printr-un comunicat de presă, în care a inserat și o declarație a primarulu Vergil Chițac.

„Sunt mândru să vă anunț că la Pavilionul Expozițional ați reușit să aduceți, în cadrul inițiativei de colectare a donațiilor pe care am desfășurat-o împreună cu partenerii noștri locali – Crucea Roșie, Consiliul Județean, Instituția Prefectului Județul Constanța – peste 12 tone de alimente, îmbrăcăminte, lucruri de primă necesitate. Circa 4,5 tone au fost utilizate deja direct de către beneficiari, refugiați din Ucraina. Restul își așteaptă beneficiarii aici sau vor pleca spre Ucraina. Circa 100 de refugiați ridică zilnic de la Pavilion produsele donate de orașul nostru. Vă rog să nu lăsați să obosească această uriașă empatie pe care ați probat-o în ultimele două săptămâni. Să nu vă slăbiți generozitatea și să nu vă pierdeți empatia față de dramele inimaginabile ale unor oameni, europeni, în secolul 21, aflați în imediata noastră vecinătate. Empatia dvs. este ultima lor rază de soare. Prin generozitate le spălați obrazul de cruzimea palmei pe care le-au dat-o agresorii ruși.”

Vergil Chițac

Primăria spune că s-au primit foarte multe haine, sunt mii de articole disponibile pentru cei care au nevoie și vă roagă să nu mai donați haine! Este nevoie de alimente, inclusiv fructe, detergent și produse de igienă.

Pentru detalii suplimentare privind donațiile, puteți suna sau trimite un mesaj la numărul de telefon 0799.400.358, folosit inclusiv în aplicația WhatsApp.

0737.552.271 este numărul de telefon la pot apela persoanele care au nevoie de spații de cazare sau cei care vor să găzduiască refugiați.

Campania de colectare este organizată de Crucea Roșie Constanța, Primăria Constanța, Consiliul Județean Constanța și Instituția Prefectului Județul Constanța.

V-ar putea interesa și: Într-o țară normală, primarul Constanței avea demisia scrisă și depusă


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Primăria Mangalia înființează și reabilitează trotuare

lun mart. 14 , 2022
Primăria Municipiului Mangalia a demarat, recent, execuția de lucrări pentru înființarea, reabilitarea și modernizarea trotuarelor, pe mai multe artere rutiere din localitate. Astfel, pe porțiunea de drum, cuprinsă între Castelul de Apă, de la ieșirea spre comuna Albești și intersecția cu strada Portului, pe ambele sensuri de circulație, se lucrează […]
primaria-mangalia-trotuare

V-ar putea interesa și: